• 2

Novi agent 007 je crna žena! (FOTO)

Kako javljaju inostrani mdeiji, Danijela Krejga trebalo bi da nasledi britanska glumica Lašana Linč (31)

  • 2
Daniel Craig, Danijel Kreg, Džejms Bond

Danijel Krejg Foto: Tanjug/AP

Već mesecima unazad spekuliše se ko će zameniti Danijela Krejga (51) u ulozi Džejmsa Bonda, a velika imena, poput Idrisa Elbe, Toma Hidlstona, Toma Hardija i drugih figurirala da ga naslede. Podsetimo, britanski glumac već ranije rekao da više neće glumiti agenta 007, a film koji nosi radni naziv "25" će mu biti poslednji u kojem ćemo ga gledati u uloazi Bonda.

Britanski mediji uveliko bruje da Krejgova zamena nađena. Kako piše Daily Mail, novi agent 007 biće tamnoputa britanska glumica Lašana Linč (31).

James Bond, Džejms, Lašana Linč

Lašana Linč trebalo bi da bude novi agent 007 Foto: Profimedia/Universal / BEEM

- Postoji pilot scena kada na startu filma kada M kaže, "Uđi, 007", a onda ulazi Lašana koja je tamnoputa, prelepa i žena. Neverovatan moment. Bond je još uvek Bond, ali je zamenjen kao agent 007 - rekao izvor blizak ovom listu.

Podsetimo, Lašana Linč se proslavila igrajući u ostvarenju "Kapetan Marvel", gde je igrala lik Marije Rembo. Takođe, zajedno sa Danijelom Krejgom naći će se u spomenutom Bondovom filmu "25" (koji se trenutno snima), u kojem će igrati lik Nomi.

James Bond, Džejms

Lašana Linč (skroz desno) na predstavljanju Bondovog nastavka koji nosi radni naziv "25" Foto: Profimedia/Universal / BEEM

Podsetimo, Danijel Krejg je u jednom intervjuu rekao da bi bila idealna stvar kada bi novi agent 007 bila žena.

- Mislim da bi sve opcije trebalo da budu otvorene za onog koji će me naslediti. Ili onu, zašto ne. Vreme je da se franšiza otvori za ženu u glavnoj ulozi, kao i za Afroamerikance - rekao je svojevremeno Krejg.

VIDEO: Svako može da bude Džejms Bond sa ovom super brzom podmornicom- gliserom:

(Telegraf.rs/Daily Mail)

Komentari

  • SimonTimon

    Tom Elis je novi Bond.

  • Por favor

    Politička korektnost, mejnstrim mediji na zapadu oduševljeni

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima