≫ 

Ove rimejkove smo dugo čekali: Kako će izgledati novi "Tom i Džeri" i "Sam u kući"?

Pet rimejkova ćemo biti u prilici da gledamo u narednom periodu

  • 1

Čini se da sve popularne priče dobijaju svoje nove verzije, bilo da se radi o rimejkovima starih filmova ili pretvaranja književnih dela u serije. Kompanija Dizni poslednjih godina vredno radi na pravljenju igranih verzija svojih popularnih crtaća, ali ona nipošto nije jedina koja pokušava da ponovo unovči već snimljenu priču.

Saznajte u nastavku kojih

1. Letopisi Narnije

Netflix je otkupio prava za adaptaciju serije romana Letopisi Narnije K. S. Luisa. Oni su već mnogo puta pretvoreni u radio drame, pozorišne predstave, serije, a početkom novog milenijuma su izašla i tri visokobudžetna filma koja se baziraju na ovim knjigama. Najavljeno je da će književni svet Narnije biti inspiracija za nekoliko filmova, a u planu je i jedna serija.

2. Mala sirena

Mala Sirena dizni crtani film Foto: Profimedia

Odmah pošto je studio Dizni završio igrane verzije crtanih filmova Lepotica i zver, Kralj lavova i Aladin, počelo se sa planiranjem rimejka Male sirene. Dugo se spekulisalo koja će mlada glumica imati čast da igra glavnu junakinju Arijel. Mnoga imena su bila u igri, ali je upravo objavljeno da je izbor pao na Hali Bejli.

3. Gospodar prstenova

Amazon Prime će pokušati da Tolkinovoj priči da drugi život. U planu je snimanje serije o periodu u istoriji Srednje zemlje pre događanja u Družini prstenova, prvoj knjizi u ovoj trilogiji romana. Budžet za seriju će navodno iznositi neverovatnih 500 miliona dolara.

4. Sam u kući

Film Printskrin: Youtube/Yegor Biziuk

Rajan Rejnolds će biti producent nove verzije za odrasle filmskog hita Sam u kući. On će verovatno tumačiti i glavnog lika u filmu. To će biti priča o jednom luzeru koji u situaciji kada je pod uticajem narkotika mora da se suoči sa lopovima koji su mu provalili u kuću. Film će se najverovatnije zvati Stoned alone, ali to još uvek nije zvanično potvrđeno.

5. Tom i Džeri

Tom i Džeri Printskrin: Youtube/Jonni Valentayn

Studio Warner Bros. će 2021. izbaciti rimejk Toma i Džerija. Oni će stvoriti mešavinu igranog i animiranog filma, a naši omiljeni mačak i miš neće ništa pričati u ovom ostvarenju, baš kako je bilo i u originalnoj crtanoj seriji.

(Telegraf.rs/citymagazine.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • .

    21. jul 2019 | 14:02

    Tom & Jerry ili kako sam ja smatrao pravilnim kao klinac Tomi Dzeri je najbolji crtani bio i ostao. Ovo dete u meni jedva ceka... 😁

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA