Stiže rimejk omiljenog vampira, ali Blejda više ne glumi Vesli Snajps: Menja ga dobitnik 2 Oskara

U moru rimejkova - stiže još jedan!

  • 4
Blejd Printskrin: YouTube/screenshot/Universal Pictures/Movie Trailers

Navikli smo da gledamo Veslija Snajpsa u ulozi lovca na vampire iz filmova "Blejd", ali kao i mnoge druge filmove, i ovaj je zahvatila "manija" holivudskih rimejkova.

To znači da ćemo gledati novu sagu o polu-čoveku, polu-vampiru Blejdu, ali će ga ovoga puta tumačiti nagrađivani glumac i dobitnik čak dva Oskara za sporednu mušku ulogu - Maheršala Ali (45)!

Mahershala Ali Foto: Tanjug/AP

- Čast je što je pristao da tumači lik Blejda za nas. On je veliki fan ovih filmova i veliki fan ovog lika, pa je sve imalo savršenog smisla - rekao je na Komik-konu u San Dijegu Kevin Fidž, predsednik Marvelovog studija.

Snajps je glumio Blejda u tri filma, a poslednji smo gledali 2004. godine - "Blade Trinitiy". Nije još uvek poznato kada će izaći prvi rimejk s Alijem.

(Telegraf.rs/Mondo.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Wooc

    22. jul 2019 | 06:44

    Svaki rimejk je pokazao da je djubre koje se pravi usled nedostatka ideja. Snajps je jedan jedini Blejd za mnoge fanove triologije. Šta je sledeće rimejk Rokija,Terminatora, Ramba? Konana su već uflekali sa onim Havajćaninom iz prestola. Momoa

  • Fail...

    21. jul 2019 | 23:59

    Vesli je unikat.

  • Invisible89

    23. jul 2019 | 11:17

    Mislim da je pogresan izbor glumca.. Mislim on je sjajan glumac, ali je previse sofisticiran za ulogu Blejda.. Za Blejda nekako trebas da budes zivotinja, kao Vesli.. Teko mi da ga zamislim istetovitanog kako vitla macem, rezi itd... Ko god je gledao hoise of cards ili green book zna sta kazem..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA