Greška iz "Paklenih ulica" koja je svima promakla

Naravno da su ovo spazili lovci na greške

  • 1
Paklene ulice Hobs i Šo Foto: Printskrin Youtube

Producentima novog filma "Paklene ulice" se potkrala jedna greška, ali "lovci na filmske greške" su je spazili i pokrenuli raspravu na društvenim mrežama.

U devetom nastavku ovog filma pojavljuje se sestra glavnog lika Dekarta (Džejson Stetam), Haiti koju igra glumica Vanesa Kirbi.

Džejson je od Vanese stariji 21 godinu, što ne bi bio problem da u filmu ne postoji scena iz njihovog detinjstva u kojoj su sličnih godina.

- Ono što mi najviše smeta je to što su Džejsona, koji ima 52, a izgleda kao da mu je 62 i Vanesu (31) u scenama iz detinjstva prikazali kao klince sličnih godina - glasi jedan od komentara na društvenoj mreži Twitter.

Sve otkad su se predstavnik zakona, krupni Hobs (Dvejn Džonson) i odmetnik koji ima probleme sa zakonom Šo, prvi put upoznali u filmu "Paklene ulice 7", njih dvojica ne prestaju da razmenjuju uvrede i teške udarce u pokušajima da savladaju jedan drugoga.

Ali u trenutku kada se unapređeni, sajber-genetski anarhista Brikston (Idris Elba), dokopa tajne biološke pretnje koja može da zbriše čovečanstvo zauvek i angažuje briljantnog, neustrašivog i nestašnog MI6 agenta Haiti, dva zakleta neprijatelja Hobs i Šo moraće da se udruže kako bi savladali jedinog čoveka koji je možda opasniji od njih dvojice.

Pogledajte trejler za deveti nastavak ovog filma:

(Telegraf.rs/Mondo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA