Od silovanja i nasilja Elizabet Mos je bilo teže da gleda bebu premazanu krem sirom i džemom

Jedna od najtraženijih glumica današnjice otkrila je koja joj je scena u seriji "Sluškinjina priča" predstavljala najveći izazov

  • 0
elizabet mos, elisabeth moss Printskrin: Youtube/Jimmy Kimmel Live

Elizabet Mos (37), glavna glumica serije "Sluškinjina priča", koju uz hvale neretko prati i kritika zbog mučnih i eksplicitnih scena nasilja, silovanja i ponižavanja žena, otkrila je da joj je od svih scena koje je morala da snimi najteže pala ona sa bebom prekrivenom džemom i krem sirom.

Ona je u razgovoru sa Džimijem Kimelom rekla kako mračna distopijska serija, koja je nedavno obnovljena za 4. sezonu, inače nije teška za snimanje, ali da će se jedne scene zauvek sećati.

- U drugoj sezoni "porađala" sam se sama, naga - rekla je ona, misleći na trenutak kada njen lik Džun rađa devojčicu u praznoj vikendici, usred zime.

Trenutak je naročito mučan, jer su se gledaoci nadali da će Džun pre porođaja uspeti da napusti Gilijad.

- Imali smo nekoliko beba na setu taj dan. Jedna od njih, ona koja je snimljena, morala je da dobije taj postporođajni izgled, da stvarno deluje kao da se upravo rodila, zbog čega su je šminkeri prekrili krem sirom i džemom - rekla je ona.

I bukvalno slatka beba raznežila je publiku, no Elizabet je kazala da se detetu to nimalo nije dopalo.

- Beba je bila besna. Pre svega krem sir i džem su bili čudni i mirisali su loše. Dete je to mrzelo, pa je vrištalo iz sve snage. Snimali smo tu veoma emocionalnu scenu, gde ja kao dajem ćerki ime svoje majke, a ta beba mi je iz sve snage uralala na uvo - rekla je ona.

Sluškinjina priča Sluškinjina priča Foto: Facebook/The Handmaid's Tale

Bazirana na romanu Margaret Etvud, od koga se u međuvremenu uveliko udaljila, serija prati život žena koje su primorane da žive kao sluškinje, tj. da rađaju decu za bogate neplodne parove. Radnja se odigrava u zamišljenoj bliskoj budućnosti, u delu SAD-a koji nosi naziv Gilijad, a u kome su žene lišene svih svojih prava, čak i mogućnosti da nauče da čitaju.

(Telegraf.rs/Jimmy Kimmel Live)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA