≫ 

Omiljena familija iz pakla se vraća na ekrane: Film o porodici Adams stiže za Noć veštica

Jeza, satira i mnogo, mnogo humora čekaju nas u oktobru

  • 2
porodica adams

Foto: Promo

Jeziva, zastrašujuća, a omiljena got familija - porodica Adams - vraća se krajem godine na ekrane u vidu crtanog filma koji klan iz pakla odvodi u novu avanturu - u sunčani i zabavni Nju Džerzi.

Prvi trejler za novi nastavak priče o porodici Adams upravo je izašao i pokazao da ni ova verzija neće odustati od humora i satire... ali ni od čudnih i ubilačkih navika njenih pojedinačnih članova, koji dižu jedni druge u vazduh, kriju slepe miševe u kaputu i oživljavaju mrtve žabe na času biologije u Frankenštajn stilu.

Iza animiranih junaka kriju se velika imena Holuvuda poput Šarliz Teron u ulozi Mortiše ili Oskara Ajzaka kao Gomeza. Kloi Grejs Morec je već igrala ćerku iz nakaradne porodice u "Tamnim senkama" Tima Bartona, te joj uloga Srede verovatno nije teško pala. Mlađani Fin Volfhard, trenutno vrlo tražen zbog serije "Čudne stvari" i filma "To", dao je glas Pagzliju.

U trejleru se čuje pesma Snupa Doga "Drop It Like It’s Hot", a priča se da će reper dati glas jednom od junaka, rođaku porodice koji stiže u posetu.

Porodica Adams se inače prvi put pojavila 1930-ih godina u vidu satirčinih stripova Čarsla Adamsa, objavljivanih u Njujorkeru. Adams klan ipak je postao popularan tek 1960-ih, sa TV serija o njihovim smešnim i zastrašujućim avanturama. Crtane serije približile su ih mlađoj publici, a u fimovima iz 1990-ih pojavila su se neka zvučna imena poput Anđelike Hjuston, Raul Hulija i malene Kristine Riči.

Film se u bioskopima očekuje oko Noći veštica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marija

    9. avgust 2019 | 09:05

    Zašto iz pakla? Oni su samo malo neobični, i treba takve da ih prihvatimo. 💁🏼‍♀️

  • Džontra

    9. avgust 2019 | 17:38

    Ne sviđa mi se ovaj Cgi stil animacije,izgleda mi baš odvratno...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA