Pored Gaginog platana u Vrnjačkoj Banji zasađen i crveni hrast za Milenu Dravić (VIDEO)

Ljiljana Dragutinović se u emotivnom govoru prisetila legendarne Milene

  • 1

Kako tradicija nalaže danas je,11. avgusta, u glumačkom parku u Vrnjačkoj Banji, u okviru manifestacije "Dani Bate Stojkovića" pored stabla koje je zasađeno pre nekoliko godina legendarnom Draganu Gagi Nikoliću, zasađen i crveni hrast za njegovu veliku ljubav glumicu Milenu Dravić.

Pored stabala koje su predhodnih godina zasađena u čast Bate Stojkovića, Bate Živijinovića, Petra Kralja, Marinka Madžgalja, Milorada Mandića Mande, Ljubiše Samardžića, Nebojše Glogovca, Dragana Nikolića, ove godine zasađeno je i drvo za Milenu Dravić.

Stabla Gagi i Mileni Foto: M.P

Glumica Ljiljana Dragutinović imala je tu čast da se priseti legendarne Milene u glumačkom rajskom vrtu, ali i poljubi hrast koji je zasađen u Mileninu čast.

Ljiljana Dragutinović Foto: Telegraf.rs

- Meni je pripala čast da nešto kažem o Mileni Dravić. Milena je bila bela žena. Imala je plave oči, putena žena. Ovaj crveni kesten je simbol njene velike jake punokrvnosti glumačke. Zato je dobro da je baš crveni kesten. Sad ću ja ići da poljubim Milenu i nadam se da će izrasti visoko, visoko isto tako kao što je ona izrasla - rekla je Ljiljana.

Kako je sve izgledalo pogledajte u videu na početku teksta!

(M.Pantić, m.pantic@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 💐🌹

    13. avgust 2019 | 16:15

    Sasvim normalno.🥀🌷🌺🌼🏵️🍀❤️💙

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA