≫ 

Snima se nastavak "Gospodara svemira": Stižu nam rat u Eterniji i epska borba Hi-mena i Skeletora

Serija će se zvati "Gospodari svemira: Otkrovenje" (Masters of Universe: Revelation) i nadovezivaće se na originalnoj priči

  • 3
Hi-men i gospodari svemira Printskrin: Youtube/He Man Official

Reditelj Kevin Smit najavio je da sprema novu animiranu seriju o "Gospodarima svemira" (Masters of the Universe) koja će se emitovati na Netflix-u.

Nova serija "Gospodari svemira: Otkrovenje" (Masters of Universe: Revelation), baš kao i originalna priča, biće bazirana na Matelovoj hit liniji igračaka, a prikazivaće popularne heroje poput Hi-Mena ili Skeletora.

Ona će se i nastaviti na "nerešene priče" iz serije "Hi-Men i Gospodari svemira", koja se emitovala između 1983. i 1985. godine, prenosi Deadline.

- Zahvalan sam Mattel TV i Netflix-u što su mi poverili ne samo tajne zamka Sive lobanje, već i celog dvemira. U "Otkrovenju" nastavljamo tamo gde je radnja stala, kako bismo ispričali epsku priču koja možda vodi konačnoj bici Hi-Mena i Skeletora - rekao je Smit.

Nije štedeo ni na obećanjima.

- Kada ovi likove ožive sa svim metal karakteristikama koje "Powerhouse Animation" može da dizajnira, "Gospodari svemira: Otkrovenje" će biti sve ono što ste želeli da vidite kao dete - dodao je on.

Na Netflix-ovom Tviteru pojavio se prvi poster ove serije.

- Rat u Eterniji počinje. Superstar reditelj Kevin Smit nastavlja priču originalne serije u "Gospodari svemira: Otkrovenje". Nove epizode ispričaće epsku priču koja možda dovede do konačne bitke Hi-Mena i Skeletora - dodali su oni.

Na ovoj mreži se takođe nalazi animirana serija "Ši-Ra i princeze moći" (She-Ra and the Princesses of Power), koja prati Hi-Menovu sestru Ši-Ru, ali dosada nema nagoveštaja da bi se dve serije mogle spojiti.

VOLJENA SERIJA IZ 1980-IH

Podsetimo, crtana serija "Hi-Men i Gospodari svemira" (He-Man and the Masters of the Universe) premijerno je prikazana 1983. godine, dok se na našim prostorima pojavila krajem te dekade.

Radnja serijala odvija se na planeti Eterniji na kojoj vladaju kralj Randor i kraljica Marlena. Njihov sin je princ Adam, koji glumi da je lenj, kukavica i neodgovoran poput svog tigra ljubimca Krindžera, kako bi sakrio svoj drugi identitet. Naime, mir na Eterniji je pod budnom zaštitom Čarobnice koja živi u zamku Siva Lobanja i čuva tajne koje bi mogle sve da unište. Da zaštiti te tajne, ona je Adamu poverila mač koji ga pretvara u Hi-mena, najmoćnijeg čoveka na svetu.

- Tako mi moći Sive lobanje, ja imam moć!

Upravo ta moć mu je potrebna da se bori protiv svog neprijatelja, čarobnjaka Skeletora, koji želi tron Eternije i večito napada zamak Siva Lobanja.

(D.D.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VukBgd

    19. avgust 2019 | 17:52

    Boooooombaaaa!!!! Bravo!!!! :-) Nas koji smo sada 35+ da vrti u srećno detinjstvo!

  • Igor

    20. avgust 2019 | 06:30

    Ne mogu da verujem , NAPOKON ja sam 35+ i sad sam srećan kao da mi je 7 !!! Lepe uspomene iz detinjstva jedan od naj omiljeniji crtaća !!!!!

  • Pera kojot

    3. maj 2020 | 13:12

    To je nešto najlepše što je ikad snimljeno,ja sam 82 rođen,i taman sam imao oko šest god.kad je prikazivan.Jedva čekam da pogledam nove epizode,puštao sam mom klinci na YouTube stare epizode,ali ove nove generacije to ne razumeju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA