Glumac promovisao film o silovanju u Sarajevu, pa komentarisao studentkinje: Odmah je izviždan

- Sve devojke na fakultetu su jako lepe, jednostavno ne možete, a da ih ne gledate - rekao je glavni glumac rumunskog filma

  • 0
Razvan Vasilesku Foto: Printskrin TVR

Ekipa rumunskog filma "Mo", koji govori o silovanju, nije se "proslavila" na Sarajevo film festivaluČlanovi ekipe filma, predvođeni glavnim glumcem, razgovarali su na festivalu sa publikom, o temama kao što su silovanje i odnosi između profesora i učenica, koji su jedna od tema ovog ostvarenja.

Glavni glumac Razvan Vasilesku, koji je radio kao profesor glume, uz smeh je prokomentarisao ovo pitanje.

- Sve devojke na fakultetu su jako lepe, jednostavno ne možete, a da ih ne gledate. Dok sam predavao glumu, naravno da je bilo učenica koje su lepo izgledale - rekao je on kroz smeh.

Odmah je publika počela da mu zviždi i dobacuje, a "Nezavisne novine" čak prenose da je više od polovine okupljenih, u znak protesta, napustilo salu.

Glavna glumica Dana Rogoz, koja igra naslovnu ulogu, pokušala je da ga odbrani i rekla da je film snimljen upravo kako bi ukazao na ovaj problem.

"Društvu moramo da serviramo istinu. Scene silovanja su bile užasne za snimanje, i sada se potresem kada pričam o njima. Nakon prikazivanja u Rumuniji, prilazile su mi devojke i pričale šta su sve doživljavale. Voleli bismo da film pokrene diskusiju o ovom problemu, naročito u školskim ustanovama," rekla je ona.

(Telegraf.rs/Mondo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA