≫ 

Ostvareno još jedno predviđanje Simpsonovih? Davno su najavili da će Tramp pokušati da kupi Grenland

Ovo je samo još jedno u nizu predviđanja

  • 2
Simpsonovi danas Foto: izismile.com

Predsednik SAD Donald Tramp planira da kupi Grenland. Iako su ovo ostrvo, kao i Danska koja ima kontrolu na tom teritorijom, naveli da Grenland nije na prodaju, Tramp ne želi da odustane. Da sve bude zanimljivije, ova ideja nije nova, a mnogi korisnici društvenih mreža tvrde da je animirana serija Simpsonovi još jednom predvidela budućnost i tako u jednoj od svojih epizoda najavila mogućnost Trampove kupovine.

Simpsonovi su već duži niz godina poznati po svojim predviđanjima. Na primer, znali su i pre nego što se to dogodilo da će Tramp zaista da postane predsednik, a čak su predvideli kako će izgledati zastava sirijske opozicije.

Ipak, teško je da se svi sećaju baš svake od 662 epizode. Međutim, američki senator iz Konektikata Kris Marfi tvrdi da se u jednoj epizodi iz 1995. godine upravo pominje ova Trampova ideja.

- Malo poznata činjenica: trenutna najvažnija vest na CNN, "Predsednik Tramp odložio posetu Danskoj nakon što je premijerka odbila da proda Grenland SAD", bila je u epizodi Simposnova 1995. godine - napisao je on.

Ipak, posle nekoliko provera, pojedini fanovi su utvrdili da ovo zapravo nije tačno. Dok se dogodilo to da Gospodin Brns razmišlja o kupovini cele Kube, a sama porodica Simpson je obišla nekoliko zemalja, dobri poznavaoci radnje kažu da epizoda koja povezuje Trampa i Grenland nikad nije emitovana.

Pogledajte video: Veća faca i od Homera Simpsona: Pojeo 46 krofni za osam minuta!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • boki

    22. avgust 2019 | 09:04

    ili TRUMP prati Simpsonove pa se tako ponasa

  • ⭐️Iggy⭐️

    22. avgust 2019 | 08:25

    Ljudi probudite se...mi zivimo u proslosti...danas nam je bilo juce!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA