Oklop iz "Gladijatora", odelo Betmena mogu biti vaši, a za to morate izdvojiti ogroman novac (VIDEO)

Brojni predmeti iz filmskih klasika biće prodati na u aukciji koja će biti održana u Londonu

  • 0
Rasel Krou, film "Gladijator" Printskrin: Youtube/nathansmoviereviews

U septembru će se na aukciji londonske kuće "The Prop Store" naći oko 900 predmeta, a neki od njih su iz brojnih filmskih klasika. Očekuje se da će od prodaje ove memorabilije biti prikuljeno čak 6 miliona funti.

Tako, na primer, na prodaju će se naći sekira iz filma "Isijavanje" koju je koristio glavni glumac ovog ostvarenja Džek Nikolson (82)...

...kao i svetlosna sablja (lajtsejber) koju je u "Ratovima zvezda" imao Semjuel L. Džekson (82), za koju se očekuje da će biti prodata za 100.000 funti.

Semjuel L Džekson Semjuel L Džekson drži lajtsejber u filmu "Ratovi zvezda: Osveta Sita" Printskrin: Youtube/CHEEZY

Takođe, na aukciji će se naći oklop iz film "Gladijator" koji je nosio glavni glumac Rasel Krou (55).

Učesnici aukcije takođe moći da kupe kacigu Stormtrupera iz filma "Ratovi zvezda": Nova nada" (1977.), koji će svakako biti jedan od najtraženiji predmeta. Procenjuje se da će biti prodati za cifru koja se kreće između 120.000 i 180.000 funti.

Tu je i Betmenov oklop koji je glumac Majkl Kiton nosio u flmu "Betmen" iz 1989. godine, koji se procenjuje na 80.ooo funti.

Jedan od jeftinijih predmeta su zlatna karta Vilija Vonka, kao i poster filma "Čarli i fabrika čokolade" iz 2005. godine, koji košta 300 funti. Patike marke "najk" koje je Tom Henks nosio u filmu "Fort Gamp" procenjuju se na aukciju između 8.000 i 10.000 funti.

(Telegraf.rs/Guardijan)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA