Akcije će biti na pretek: Pojavio se novi trejler za film "Ratovi zvezda: Uspon Skajvokera" (VIDEO)

Film "Star Wars: The Rise Of Skywalker" ("Ratovi zvezda: Uspon Skajvokera") biće premijerno prikazan 20. decembra 2019. godine

  • 1
Ratovi zvezda, Star Wars: The Rise Of Skywalker Printskrin: Youtube/Star Wars

Dugoočekivani trejler za film "Star Wars: The Rise Of Skywalker" ("Ratovi zvezda: Uspon Skajvokera") konačno je ugledao svetlost dana i izazvao "totalnu ludnicu" među fanovima franšize "Ratova zvezda", koji željno iščekuju novi nastavak.

Od glumačke postave iz prethodnih delova u devetoj epizodi pojaviće se Kari Fišer, koja će ponovo biti u ulozi Leje Organe čak i 3 godine nakon svoje smrti pomoću neiskorišćenih snimaka iz epizoda VII i VIII koje je prethodno snimila, Mark Hamil u ulozi Luka Skajvokera, Dejzi Ridli, Adam Drajver, Oskar Ajzak, Džon Bojega, Donal Glison, Lupita Njongo, Bili Lurd i Keli Mari Tran će se vratiti u svoje uloge iz trilogije nastavaka, a Entoni Danijels će kao i u svim dosadašnjim filmovima biti u ulozi C-3PO-a. Od likova iz originalne trilogije najavljeno je da će se i Bili Di Vilijams vratiti u ulogu Lenda Kalrizijana.

Film prikazaće povratak zlog imperatora Palpatina, kao i borbu glavnih junaka, Luka Skajvokera, Rej, Fina s jedne strane, i Kajlo Rena i ostalih Sita sa druge strane.

Film "Star Wars: The Rise Of Skywalker" biće premijerno prikazan 20. decembra 2019. godine.

Pogledajte trejler:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA