≫ 

Srce mi je na mestu, svi smo tu za tvoj 50. rođendan: Počeli "Dani Nebojše Glogovca" u Trebinju

Dvodnevna manifestacija organizovana je povodom 50 godina od rođenja glumca

  • 3

Povodom 50 godina od rođenja Nebojše Glogovca u njegovom rodnom Trebinju, večeras je počela dvodnevna manifestacija "Dani Nebojše Glogovca" koju su organizovali njegovi prijatelji i kolege.

- Danas mi je srce na mestu, jer smo na tvoj 50. rođendan svi tu, u tvom Trebinju. Naša porodica se ovom događaju jako obradovala, hvala Trebinjcima i svima koji su podržali ovaj događaj u slavu umetnosti i Nebojšinog veličanstvenog života - poručila je njegova supruga Milica.

Nebojšin prijatelj i kum Vojin Ćetković je istakao da je od studentskih dana bio u dubokim pregovorima sa Nebojšom i da i dan danas razgovara sa njim, piše Srpska info.

U okviru manifestacije otvorena je i izložba fotografija "Nebojša Glogovac" autorke Maje Medić, promovisana je knjiga "Monografija Nebojša Glogovac" Tanje Nježic i prikazan film "Godina i jedan dan" reditelja Raše Andrića.

Svi autori su govorili o velikom glumcu, a video poruku poslao je i glumac Nikola Pejaković. Ono što je želja večerašnjih učesnika programa je da "Dani Nebojše Glogovca" prerastu u filmski ili pozorišni festival.

Obeležavanje 50. rođendana velikog glumca biće završeno sutra projekcijom predstave "Hadersfild" u produkciji Jugoslovenskog dramskog pozorišta (JDP).

(Telegraf.rs/Srpskainfo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA