≫ 

Je li Bred Pit potvrdio ono o čemu svi fanovi pričaju? "Bilo jednom u Holivudu" postaje serija?

Neke scene iz trejlera fale u filmu... Toliko dugo traje

  • 1
Bilo jednom u Holivudu, Kventin Tarantino Foto: Promo

Nedugo pošto je film “Bilo jednom…u Holivudu” ušao u bioskopske sale počele su da kruže glasine kako je originalna verzija snimljenog materijala mnogo duža i da je reditelj Kventin Tarantino skratio, kao i da će trenutni filmski hit zaživeti i kao mini serija na Netflixu.

Bred Pit je za Njujork tajms izjavio da se ta ideja razmatra, jer je IndieWire još ranije pisao kako je Tarantino snimio “Bilo jednom…u Holivudu” u verziji koja traje 4 sata i 20 minuta, a verzija za bioskope je skraćena na, takođe ne baš kratkih 2 sata i 40 minuta.

Čak se dogodilo da se neke scene iz trejlera ne nalaze i u samom filmu, uključujući trenutak u kojem Margo Robi kao Šeron Tejs odlazi na plivanje i konverzacija između Tima Rota, Džejmsa Marsdena i Denija Stronga.

Bred Pit nije direktno rekao da će se film naći u novom formatu, ali se to može protumačiti iz njegovih reči:

– To je skoro najbolje za oba sveta. Imate postojeće bioskopsko iskustvo, ali možete da dodate još sadržaja i od toga napravite seriju.

(Telegraf.rs/Headliner)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tačkica

    11. septembar 2019 | 10:21

    Ne mora serija , s obzirom da film i nije baš opravdao očekivanja... Neka ostave na ovome što smo videli , a Tarantino neka potraži inspiraciju za sledeći film..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA