≫ 

Igra prestola je završena, ali postoji još jedna neispričana priča i razlog za snimanje serije

Priča serije će se bazirati na Džordž R. R. Martinovoj knjizi Vatra i krv, svojevrsnoj istoriji porodice Targerijan

  • 2

Nakon osam sezona, serija Igra prestola je definitivno završena. To, međutim, ne znači da fantastični svetovi Džordža R. R. Martina neće biti ponovo na našim malim ekranima.

Naime, prema navodima magazina Entertainment Weekly, na stolu čelnika televizije HBO se nalazi predlog za novu seriju koja će biti prikvel Igri prestola i baviće se istorijom kuće Targerijan. Podsećamo vas, u nedavno završenoj seriji ovu porodicu je predstavljala Deneris, a otkriveno je da je i Džon Snou naslednik ove kraljevske loze.

Priča serije će se bazirati na Džordž R. R. Martinovoj knjizi Vatra i krv, svojevrsnoj istoriji porodice Targerijan. On će ujedno biti i jedan od glavnih producenata serije, dok je pisanje scenarija povereno Rajanu Kondalu, autoru serije Kolonija.

Ako se započne snimanje pilot epizode po ovoj priči, to će biti drugi prikvel Igri prestola na televiziji HBO. Prvi od njih, radnog naslova Krvavi Mesec, već je počeo da se snima. Za sada nam je poznato da će se njegova radnja dešavati hiljadu godina pre događanja u Igri prestola i da će glavnu ulogu u seriji tumačiti Naomi Vots.

(Telegraf.rs/ City magazine)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mr

    19. septembar 2019 | 11:44

    Snimite molim vass🙂🙂🙂

  • Milan1

    20. septembar 2019 | 11:35

    Samo da ne "zbrzaju" poslednju sezonu kao što se desilo u Igri prestola...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA