• 18

Zbog videa "Kruševac geta" ne prestajemo da se smejemo već 2 dana: Urnebesna imitacija serija

Ove scene sigurno su vam poznate

  • 18

Humoristički sastav "Kruševac geto" ne staje sa svojim videima kojima je isključivo cilj da nasmeju čoveka. A bar su oni dokazali da to mogu da urade. Svaki put. Najnovijim su verodostojno dočarali serije koje pratimo godinama: štanske, turske i indijske.

Snimak ima preko 106.000 pregleda, a s obzirom na komentare, ljudi su jedva čekali da neko uradi ovu imitaciju.

Ako ste odgledali bar jednu epizodu turske, španske ili indijske serije u životu, kladimo se da ćete prepoznati upečatljive delove koje su momci iz "Kruševac geta" iskarikirali.

Nije bitno o čemu se stvarno radi u serijama, ko je Osman i da li se tu pojavljuje Kasandra, bitno je da osetite taj vajb.

 
 
 
View this post on Instagram

SERIJE

A post shared by Kruševac geto (@getokrusevac) on

Sastav "Kruševac geto" (kako sebe nazivaju - rap grupa koja ima za cilj da nasmeje čoveka) uzeo je naša srca još od prvog klipa koji su objavili. Kupili su nas, pre svega, zaraznim humorom na svoj, ali i tuđi račun.

Kupili su nas i specifičnim kruševačkim akcentom, kog se ne odriču i s ponosom ga naglašavaju. A to im je i bila ideja: zasmejati ljude onim što je jedinstveno za grad iz kog dolaze, nikako se ne odricati te jedinstvenosti, ne bežati od nje, podstaći i druge gradove da pokažu da nije sve najbolje u Beogradu.

Da li su uspeli u tome? Pa, pogledajte bilo koji njihov klip. Ako se ne nasmejete... Ma, nema šanse da se to desi.

Video: Urnebesan skeč Kruševac geta o paradajz turistima

(M. B.)

Komentari

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima