"Vojna akademija 5" donosi nova uzbuđenja, snimana je u Specijalnoj brigadi Vojske Srbije!

Novo filmsko ostvarenje reditelja Dušana Zečevića donosi avanture poznatih junaka, ali i osvezenje sa novim licima nasih poznatih glumaca

  • 0
Vojna Akademija 5 Foto: Nikola Tomić

Ekipa ostvarenja "Vojna akademija 5" danas je,30. septembra, na pretpremijeri za novinare najavila petu sezonu filma i serije koji vole sve generacije. 

Na konferenciji za novinare najavili su glumci Bojan Perić, Slaven Došlo, Ivan Mihailović, Vaja Dujović, Đorđe Stojković, kao i reditelj Dejan Zečević.

Reditelj Dejan Zečević jako je ponosan što je jedan deo ove sezone sniman u Specijalnoj brigadi Vojske Srbije.

Dejan Zečević Dejan Zečević Foto: Nikola Tomić

-  I u ovom delu pratimo priče većine glavnih junaka koje ste do sada upoznali. Svaki put se trudimo da budemo drugačiji. Nadam se da ćemo i ovoga puta prikazati publici nešto novo, bez obzira što smo treći put u bioskopima. Meni je zaista bilo zadovoljstvo  družiti se ponovo sa kolegama i glumcima i zajednički stvarati nove priče. Prvi put smo imali to zadovoljstvo da jedan deo filma bude baziran i sniman u Specijalnoj brigadi Vojske Srbije. To je svakako jedan zanimljiv aspekt,koji nam je posčužio da napravimo dosta dinamičnih i akcionih scena Bez obzira što nosimo broj 5 siguran sam da donosi nešto novo, i da će publika koja nosi ovaj voli ovaj projekat uživati i ovoga puta -  rekao je reditelj Dejan Zečević.

Glumac Bojan Perić kojeg je uloga Danijela Stošića proslavila na početku karijere, prvi put nije pogledao ni jedan kadar koji se nalazi u samom filmu, već će kao i publika to uraditi na premijeri.

Bojan Boki Perić Bojan Boki Perić Foto: Nikola Tomić

- Ja sam ovoga puta odlučio da se svrstam na stranu publike. Ja ovaj fim nisam pogledao još uvek iz nekih okolnosti  koje su me zadesile. Ali sam dobio uveravanje moje partnerke celog filma Nine Janković da je ovo nešto što treba gledati. Da je jako zabavno i da jako brzo prođe vreme. Publika koja nije imala prilike da upozna ove naše likove do sada, komotno može da pogleda film - izjavio je Bojan.

Bojan Boki Perić Bojan Boki Perić Foto: Nikola Tomić

Ivan Mihailović pre svog izlaganja je čestitao srpskim odbojkašima na osvojenoj zlatnoj medelji nakon čega je izjavio da se osetio zapostavljenim, jer je njegova kuma i koleginica Nina Janković ima već čin iako se tek sada pojavljuje u seriji, tj filmu.

Ivan Mihailović Ivan Mihailović Foto: Nikola Tomić

- Ja ću prvo u ime ekipe "Vojna akademija" čestitati odbojkašima na zlatnoj medalji. Mi smo kao neka reprezentacija evo već osam godina. Bolje poznajem Mirka Klisuru nego Ivana Mihailovića definitivno. I da je bolje da počnem da pričam kao Mirko Klisura verovatno bih pametnije stvari rekao. Film je super, uživaćete. Osim odbojkašima želim da čestitam i Vaji Dujović koja je nova u ovoj ekipi. Nina Janković ne može danas da bude sa nama, ali će biti na premijeri. Nekako se osećam zapostavljeno. Ja osam godina snimam ovu seriju i stigao sam do kapetana, a Nina se pojavi i već je major... - rekao je kroz osmeh Ivan Mihailović.

Vojna Akademija 5 Ekipa filma "Vojna akademija 5" Foto: Nikola Tomić

Premijera filma "Vojna akademija 5" zakazana je za 3. oktobar u 21 sat u Sava centru, gde će sve posetioce kako je najavljeno očekivati scensko vizualni spektakl. Pripadnici Specijalnih jedinica Vojske Srbije ispred platoa Sava centra pokazivaće svoja vozila, pričati sa posetiocima, dok će svi moći da se slikaju u svim izloženim vozilima ove jedinice.

(M.P.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA