≫ 

Met Dejmon je izgubio bogatstvo kad je odbio ulogu u filmu "Avatar": Iznos sume će vas zaprepastiti

"Džejms Kameron mi je ponudio da igram glavnog junaka revolucionarnog filma..."

  • 0

Glumac Met Dejmon je priznao da je izgubio veliko bogatstvo kad je odbio ulogu u naučno-fantastičnoj avanturi "Avatar" iz 2009. godine.

Ovaj Oskarovac je rekao da mu je režiser Džejms Kameron ponudio 10% od kompletne zarade filma, ako prihvati ulogu Džejka Salija. Dejmon, ne znajući da će film ostvariti takav uspeh, odbio je ponudu i time izgubio neverovatnih 250 miliona dolara!

- Džejms Kameron mi je ponudio da igram glavnog junaka revolucionarnog filma. Rekao mi je: "Slušaj, ne treba mi niko. Ne treba mi poznat glumac za ovo. Ako ne prihvatiš ulogu, naći ću neafirmisanog glumca i njemu je ponuditi, jer filmu zapravo nisi potreban. Ali ako prihvatiš ulogu, daću ti 10% kompletne njegove zarade..." - istakao je Met Dejmon za GQ magazin.

Avatar

Insert iz filma "Avatar" / Foto: Promo

Kad je Dejmon odbio, Kameron je ponudio ulogu tad relativno nepoznatom Semu Vortingtonu, koji će i reprizirati svog lika u predstojećim nastavcima "Avatara".

- Izgubio sam više novca nego bilo koji glumac - iskren je Dejmon.

Da podsetimo, "Avatar" je do ove godine bio film koji je zaradio najviše novca u istoriji (2.79 milijarde dolara). Nedavno ga je pretekao "Osvetnici: Kraj igre", zaradivši preko 2.796 milijarde dolara.

Video: Slavna glumica priznala da joj je bio grozan poljubac sa Bredom Pitom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA