≫ 

Dejvid Linč je u Srbiji nagovestio 4. sezonu "Tvin Piksa". Fanovi su ubeđeni da je snima u tajnosti

Jedna glasina na Tviteru pokrenula je pravu lavinu u filmskom svetu i možda otrkila dobro čuvanu tajnu

  • 2

Glasina da Dejvid Linč radi na tajnom nastavku megapopularne serije "Tvin Piks" (Twin Peaks) izazvala je oduševljenje među fanovima.

Sve je počelo otkako je "Holivudski muzej horora" tvitnuo: "Neko koga znamo, neko ko zna, upravo se izlanuo o budućnosti "Tvin Piksa". Ako je to tačno, cičaćemo od uzbuđenja u 2020".

"Neko ko zna" mogla bi da bude ćerka Dejvida Linča, koja je član odbora ovog muzeja, odmah su pretpostavili fanovi i ovom tvitu posvetili veliku pažnju.

A ta pažnja je samo rasla otkako su glumci iz serije počeli da odgovaraju na post. Majkl Hors koji je igrao zamenika Hoka objavio je fotografiju na kojoj je njegovom liku rečeno da ćuti.

Kajl Meklalan, koji je igrao Dejla Kupera, nedugo zatim je odgovorio fotografijom sa seta iz 1990. godine i napisao: "Sviđa mi se ovo otmeno odelo, ali definitivno mislim... na krofne ovog jutra". "Krofne ovog jutra" su direktna referenca na Kupera.

Uz to, Dejvid Linč je sam prošlog meseca tvitovao da voli da snima u King Kauntiju, u Vašingotonu (gde je nastao upravo "Tvin Piks"). Glavni snimatelj ove serije Piter Deming objavio je ranije ove godine fotografije sa tih istih mesta. Sve to je bilo sasvim dovoljno da fanovi poveruju da je novi "Tvin Piks" u pripremi.

Twin Peaks -  Tvin Piks Hoćemo li videti i 4. sezonu? Foto: welcometotwinpeaks.com

Da li je reč o seriji, novoj sezoni, ili filmu, još niko ne zna.

PRVI NAGOVEŠTAJ DAO U SRBIJI

Otkako je 3. sezona "Povratak" (Twin Peaks: The Return) završena u 2017. godini, Dejvid Linč je davao protivrečne izjve po pitanju 4. serijala.

Ipak, baš je u Srbiji nagovestio mogućnost novog nastavka. Preko Skajpa on se 2017. godine u Beogradu, gde se održavala izložba njegovih fotografija, poigrao sa mogućnošću nove sezone.

Twin Peaks -  Tvin Piks , David Lynch, Dejvid Linč Dejvid Linč Foto: Tanjug/AP/Shotwell/Invision

- Prerano je reći da li će biti četvrte sezone. Ako je moguće, biće potrebno nekoliko godina jer mi je trebalo četiri i po godine da napišem i snimim treću - rekao je on tada, sve da bi u maju 2018. vrlo jasno rekao kako je "Povratak" bio kraj serije.

Šta kažete, da li biste voleli da vidite novi nastavak "Tvin Piksa" ili je "Povratak" bio odgovarajući kraj ove čuvene serije?

(D. Savanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA