≫ 

Ovako izgleda plakat za novi film o Džejmsu Bondu "Nije vreme za umiranje" i poslednji Krejgu

Željno očekivani novi film iz serije filmova o Džejmsu Bondu poslednji je u kojem će slavnog agenta igrati Danijel Krejg.

  • 0
Danijel Kreg Foto: Tanjug/AP

Dugo očekivani plakat za novi film o Džejmsu Bondu "Nije vreme za umiranje" (No time to die) objavljen je na društvenim mrežama povodom obeležavanja Dana Džejmsa Bonda koji je juče proslavljen u celom svetu.

Na plakatu se vidi Danijel Krejg, koji u novom filmu igra agenta 007, kako sumorno gleda u daljinu. Krejg je u fraku, a iza njega se nalazi plavi zid.

Preko većeg dela plakata belom bojom je ispisan naslov filma, koji će početi da se prikazuje u aprilu sledeće godine.

Film režira Keri Fukunaga, a pored Krejga, glavne zvezde su Rejf Fajns, Remi Malek, Rori Kinir, Ben Višou, Naomi Haris, Lea Sjedo i Džefri Rajt, prenosi CNN.

Željno očekivani novi film iz serije filmova o Džejmsu Bondu poslednji je u kojem će slavnog agenta igrati Danijel Krejg.

Tokom snimanja, koje je nedavno završeno u Italiji, ekipa je imala dosta nezgoda, pa je tako u maju Krejg na setu povredio članak zbog čega je projekat morao da bude pauziran.

Film je većim delom sniman u Londonu i na Jamajci, ali i u Norveškoj i Italiji.

 
 
 
View this post on Instagram
Celebrate #JamesBondDay with the first poster for #NoTimeToDie #Bond25A post shared by Universal Pictures UK (@universalpicturesuk) on

Zaplet 25. filma iz ove franšize je ranije obelodanjen.

Tajni agent 007, nakon što se penzionisao vodi miran život na Jamajci, ali se to prekida kada mu prijatelj iz CIA zatraži pomoć u spašavanju kidnapovanog naučnika. To ih vodi na trag zlikovca koji poseduje opasnu novu tehnologiju.

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA