• 10

"Peva kao da je progutala gaziranu lasicu": 60 presmešnih sekundi Kruševac geta o popularnoj muzici

Kad je čuo Buba Koreli i Jala Brat, otac je povikao "Kakva bre bala, kakva kuga pomreli"

  • 10

Ako imate više od 30 godina, velika je verovatnoća da nećete znati šta tačno pevaju Jala Brat i Buba Koreli. Nova muzika, za koju mi stariji nismo sigurni ni da li razumemo tekst, zaludela je našu mladež.

Humoristički sastav "Kruševac geto" nasmejaće vas do suza novim skečom u kojem prikazuje taj generacijski jaz i šta roditelji misle o muzici koju slušaju njihova deca.

Kad mu sin kaže da sluša Jalu Brata i Bubu Korelija, otac u šoku odgovara: "Kakva bala, kakva kuga pomreli", a na ćerkinog idola novokomponovane muzike kaže da peva kao lasica.

 
 
 
View this post on Instagram

Roditelji VS moderna muzika

A post shared by Kruševac geto (@getokrusevac) on

Na kraju, šokiran onim što je čuo, shvata da mu preostaje samo jedna stvar, a koja, videćete na kraju skeča.

Sastav "Kruševac geto" (kako sebe nazivaju - rep grupa koja ima za cilj da nasmeje čoveka) uzeo je naša srca još od prvog klipa koji su objavili. Kupili su nas, pre svega, zaraznim humorom na svoj, ali i tuđi račun.

Kupili su nas i specifičnim kruševačkim akcentom, kog se ne odriču i s ponosom ga naglašavaju. A to im je i bila ideja: zasmejati ljude onim što je jedinstveno za grad iz kog dolaze, nikako se ne odricati te jedinstvenosti, ne bežati od nje, podstaći i druge gradove da pokažu da nije sve najbolje u Beogradu.

Video: Urnebesan skeč Kruševac geta o paradajz turistima

(Telegraf.rs)

Komentari

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima