≫ 

Zoi Kravic je nova Žena-mačka: U najnovijem "Betmenu" igraće uz Roberta Patinsona

Film bi u bioskope trebalo da stigne na leto 2021. godine

  • 0

Ako se za predstojeću Noć veštica Zoi Kravic (30) preruši u mačku, ne mora ni da skida kostim. Ova glumica zaigraće rame uz rame sa Robertom Patisonom u najnovijem "Betmen" filmu i to kao Žena-mačka. Pre nje su ovu DC heroinu tumačile Hale Beri, En Hatavej, Mišel Fajfer...

Kravic, čija je serija "Velike male laži" upravo završila svoju 2. sezonu, glumiće Selinu Kajl j njen alter ego.

Ćerka Lenija Kravica i Lise Bonet navodno je morala da prođe vrlo rigorozna testiranja kako bi dobila ulogu za koju su se, uz nju, takmičile i Ana de Armas, Ela Balinska i Ejza Gonzales.

Film će režirati Met Rivs ("Planeta majmuna").

Zoe Kravic

Zoi Kravic Foto: Tanjug/AP

Kako se spekuliše, ovaj deo "Betmen" franšize će se više fokusirati na Brus Vejna kao čoveka i detektiva, nego kao na superheroja.

- Ovo je veoma fokusirana, noir Betmen priča. Nadam se da će biti uzbudljiva, koliko i emotivna. Ona se više bavi Betmenom kao detektivom, nego onim što smo dosada videli u filmovima. Stripovi prate tu istoriju. Brus Vejn bi trebalo da bude najbolji detektiv na svetu, što nije bilo nužno u ranijim filmovima - rekao je u januaru Rivs.

Očekuje se da produkcija "Betmena" počne kasnije tokom ove godine, ili na početku sledeće, dok bi u bioskope trebalo da stigne na leto 2021. godine. 

Video: Šarliz Teron godinama se bori protiv depresije, a evo kako je otkrila bolest

(Telegraf.rs/The Guardian)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA