≫ 

Najavljena 11. sezona serije "The Walking Dead" na njujorškom Komik Kon-u

Loren Koen vraća se redovnoj ulozi u predstojećoj sezoni

  • 2
Okružen mrtvima

"Okružen mrtvima" / The Walking Dead © 2018-19 AMC Network Entertainment LLC. All rights reserved.

Pred više od 5.000 posetilaca njujorškog Komik kona, potvrđeno je snimanje 11. sezone serijala "The Walking Dead" (Okružen mrtvima) i povratak glumice Loren Koen, koja tumači lik Megi Grin, redovnoj ulozi u 11. sezoni.

Gledaoci su bili iznenađeni kada se Koenova pridružila glumačkoj ekipi i izvršnim producentima na bini. Snimanje 11. sezone je objavljeno dan pre svetske premijere 10. sezone, u nedelju, 6. oktobra.

U toku deset sezona, serijal "Okružen mrtvima" ostao je najbolje ocenjeni serijal na kablovskoj televiziji i stvorio je paralelni serijal "Fear the Walking Dead", novi treći serijal glavnog urednika sadržaja Skota M. Gimpla i iskusnog pisca "Okruženog mrtvima" i producenta Meta Negrete, kao i neimenovanog filma o serijalu "Okružen mrtvima", sa Endruom Linkolnom u glavnoj ulozi, u produkciji kompanija Universal i Skybound Entertainment.

Okružen mrtvima

"Okružen mrtvima" / The Walking Dead © 2018-19 AMC Network Entertainment LLC. All rights reserved.

- Serijal “Okružen mrtvima” pojavio se pre deset godina kao priča koja je imala svu potrebnu dubinu likova da bude vrhunska drama - kaže Sara Barnet, predsednica AMC Networks Entertainment Group & AMC Studios, i dodaje:

- Sada, deset godina kasnije, uz vođstvo neverovatne Anđele Keng i uz jednu od najtalentovanijih ekipa na televiziji, ovaj fenomen cveta u kreativnom smislu, dok gledaoci i kritičari prihvataju novu putanju kojom se kreće. Presrećni smo što se Loren Koen vraća - ona je mnogo značila ovom serijalu i gledaocima, koji će imati priliku da uživaju u neverovatnoj novoj sezoni serijala, u dolazećim mesecima. 

Okružen mrtvima

"Okružen mrtvima" / The Walking Dead © 2018-19 AMC Network Entertainment LLC. All rights reserved.

Zasnovan na serijalu stripova autora Roberta Kirkmana, ”Okružen mrtvima” bavi se mesecima i godinama koje su usledile nakon zombi-apokalipse i prati grupu preživelih koji idu u potragu za sigurnim utočištem.

Izvršni producenti serijala su Skot M. Gimpl, Anđela Keng, Robert Kirkman, Gejl En Hurd, Dejv Alpert, Greg Nikotero, Džozef Inkaprera i Denis Hut.

Uloge tumače: Norman Ridus, Melisa Mekbrajd, Danai Gurira, Džoš Mekdarmit, Kristijan Seratos, Džefri Din Morgan, Ros Markvand, Kari Pajton, Set Gilijam, Avi Neš, Kejln Mekaulif, Kuper Endruz, Elenor Matsura, Nadija Hilker, Kejli Fleming, Samanta Morton, Rajan Herst, Kesidi Maklinsi i Loren Ridlof.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milenko

    17. oktobar 2019 | 19:48

    Odaaaaaaavno prestala da bude zanimljiva

  • Džontra

    17. oktobar 2019 | 23:54

    Odavno su ovo izmuzali,ali očigledno će da muzu dokle god mogu,pogotovo što su odradili još dve serije Iz ove,ali Po meni džaba.Loren Koen se vraća jer joj serija zbog koje je napustila Walking dead pukla,pa eto sad I ona Da izmuze ovo dok može...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA