Barni je "upoznao vašu majku", a sada će sa Kijanu Rivsom upoznati "Matriks"

Glumac Nil Patrik Haris igraće u četvrtom nastavku legendarnog filma

  • 0
Nil Patrik Heris, Matriks Foto: Tanjug/AP/Youtube

Kao što je poznato, publika širom sveta će za jedno tri godine imati priliku da gleda četvrti nastavak filma "Matriks". Glavne zvezde, Kijanu Rivs i Keri En Mos, repriziraće svoje uloge, ali će i dobiti pojačanje. I to kakvo. Naime, kako piše "Variety", u "Matriksu" će igrati i Nil Patrik Haris, koji se proslavio glumeći u hit seriji "Kako sam upoznato vašu majku", gde tumačio lik Barnija Stinsona.

Prema izvorima bliskim produkciji, Herisova uloga neće biti mala. Četvrti po redu "Matriks" pojaviće se u bioskopima 2022. godine, a režiraće ga Lala i Lili Vačovski prema scenariju Aleksandera Hemona i Dejvida Mičela.

- Kad je Lana odlučila da pravi novi "Matriks", odnosno imala ideju kako da to napravimo, onda je pozvala Dejvida i mene i mi smo se odazvali kao i uvek. Radili smo tokom novogodišnjih praznika i imali još jedan sastanak u martu u San Francisku. Nakon toga je Lana poslala scenario, a iz studija "Warner Brothers" su rekli: "Hajde da radimo", ali je bilo potrebno da prođe vreme za reguliranje svih ugovora. Vest je objavljena nakon što je službeno dato zeleno svetlo produkciji - rekao je Aleksander Hemon.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA