≫ 

Kičićeva komedija o životu: Objavljen prvi trejler za film "Realne priče"

Proslavljeni glumac se tako prvi put našao u ulozi glumca, reditelja i producenta

  • 0
Realne priče, Gordan Kičić

Foto: Promo

Rediteljski prvenac Gordana Kičića "Realna priča" prati glumca Veljka Radisavljevića, koji ima utisak da se ceo svemir urotio protiv njega. Glavni junak misli da je hodajući problem i čvrsto veruje da sav nesklad stvaraju ljudi oko njega, zbog čega često upada u komične sukobe sa prijateljima, porodicom, kolegama, pa čak i slučajnim prolaznicima.

U isčekivanju velike uloge za koju veruje da će rešiti sve njegove probleme, Veljko počinje da gubi osećaj za realnost.

Realne priče, Gordan Kičić

Foto: Promo

- Kako sam se po prvi put istovremeno našao u ulozi glumca, reditelja i producenta, bila mi je veoma važna saradnja sa kolegama, i moram priznati da smo film ‘Realna priča’ snimali na obostrano zadovoljstvo. Veoma sam zahvalan kolegama koji su imali sluha da isprate tekst i moju rediteljsku zamisao - kaže Kičić.

On otkriva da mu je najvažnija bila dobra saradnja sa kolegama, glumicom Ninom Janković koja igra njegovu suprugu u filmu, kao i ostalom glumačkom ekipom, pre svega dugogodišnjim prijateljima sa kojima deli kadrove, a to su: Nebojša Cile Ilić, Branimir Brstina, Katarina Gojković, Vojin Ćetković, Dejan Lutkić, Gorica Popović, Svetozar Cvetković i Nenad Jezdić.

Realne priče, Gordan Kičić

Foto: Promo

Svečana beogradska premijera filma "Realna priča" zakazana je za 12. novembar u Sava centru, a od 14. novembra naćiće se na repertoaru bioskopa širom Srbije i regiona.

Pogledajte i trejler za film u linku ispod:

Video: Gordan Kičić: Nikad nisam bio vojnik, ali sam ispalio 300 metaka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA