• 0

"Džoker" je genijalan zahvaljujući Finiksu: Ove nezaboravne scene je glumac zapravo improvizovao

Kada je ušao u frižider, prvo nismo mogli da shvatimo šta radi

  • 0

Film "Džoker" izazvao je različite reakcije gledalaca, a na putu je da ostvari zaradu veću od 900 miliona dolara na svetskom nivou.

Sve je to, smatra se, zbog genijalnog performansa Hoakina Finiksa, koji je, otkrivaju producenti i reditelji, improvizovao nekoliko scena u ovom filmu.

Finiks je u svakoj sceni dao svoj maksimum kako bi što uverljivije odglumio lik Džokera, a producenti otkrivaju da se u ulogu uneo toliko da je nekoliko puta sam odlučio šta će da radi u određenim scenama.

- Neke scene su detaljno isplanirane, poput one kada je u telefonskoj govornici ili kada se penje uz stepenice. Druge su rađene neplanski - rekli su producenti i reditelji.

U filmu možemo da vidimo scenu gde Artur Flek (Finiks) stoji pored frižidera, zatim vadi stvari iz njega i ulazi unutra i zatvara vrata za sobom.

- Kada je ušao u frižider, prvo nismo mogli da shvatimo šta radi. Namestili smo dve kamere, a Finix je razmišljao o tome šta bi uradio da trpi od velikih posledica nesanice. Svi smo ga u čudu posmatrali i ono što smo videli nam je bilo veoma čudno. Šta on radi, da je li to upravo ušao u frižider? Bilo je zabavno i čudno pratiti njegove pokrete - otkrivaju oni.

via GIPHY

Dodaju kako se identična stvar desila više puta, jer je Finix želeo da eksperimentiše, piše klix.

- Scena u kojoj Artur puca u zid je isplanirana, svi smo znali da će u jednom momentu da ispali metak iz pištolja. Međutim, kad je kamera počela da snima, Finix je ustao, počeo da igra i priča sam sa sobom. To nas je iznenadilo. Nismo želeli da ga prekidamo i pustili smo ga da nastavi sa onim što je zamislio - izjavili su producenti.

Video: Krenula da crta jedno lice. Kada je završila, sve je preplašila slikom

(Telegraf.rs/Herald publicist)

Komentari

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima