≫ 

HBO promenila odluku, stiže drugačija predradnja "Igre prestola"

Nova serija će se bazirati na istoriji Vesterosa, periodu koji pokriva kuću Targarjen vekovima pre događaja iz "Igre prestola"...

  • 2

"Igra prestola" će novi život pronaći na TV platformi HBO Max u novoj najavljenoj seriji "Kuća zmajeva" (The House of The Dragons), baziranoj na knjizi Dž. R. R. Martina "Vatra i krv".

Radnja će se dešavati pred događaje iz "Igre prestola", a seriju će producirati Martin, Rajan Kondal i Migel Sapočnik, koji je dobio nagradu Emi za režiju. Sapočnik će režirati pilot, kao i naknadne epizode ove serije.

Kuća HBO je prvobitno imala plan da napravi seriju u vidu drugačije predradnje "Igre prestola" sa Naomi Vots, ali je od toga odustala. Nova serija će se ipak bazirati na istoriji Vesterosa, periodu koji pokriva kuću Targarjen vekovima pre događaja iz "Igre prestola".

Knjiga "Vatra i krv" Džordža R. R. Martina nudi detaljni prikaz generacija dinastije Targarjen. Prvi tom je objavljen u novembru 2018. godine, a sledeći će, navodno, uskoro biti dostupan čitaocima.

Ove vesti dolaze uz najave HBO Max, TV platforme preko koje će gledaoci moći da prate nova ostvarenja Grega Berlantija, Ridlija Skota, Elizabet Benks i mnogih drugih.

Video: Glumci iz „Igre prestola“ otkrivaju koje su im omiljene scene smrti

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA