≫ 

"You Could Be Mine" nije bio prvi izbor za "Terminatora 2": Švarceneger je želeo drugi veliki hit

Menadžeri su ipak ubedili Arnolda da "Gansi" pripremaju novi album i da tamo ima "materijala" za naslovnu numeru novog "Terminatora"

  • 1

U bioskope širom sveta stigao je novi nastavak filma "Terminator" pod nazivom "Terminator: Dark Fate". U ovom ostvarenju, kao što je od ranije poznato, gledaćemo i dve velike zvezde ove franšize - Arnolda Švarcenegera i Lindu Hamilton, koje će reprizirati svoje uloge -  ulogu Terminatora (Arnold), odnosno ulogu Sare Konor (Linda).

Tim povodom, nije se loše podsetiti jedne priče koja je vezana za "Terminator 2". Naime, svi oni koji su gledali ovaj legendarni film znaju da je naslovna numera za ovo ostvarenje jeste pesma "You Could Be Mine" grupe "Guns n' Roses", koja je postala svetski hit od kada je ugledala svetlost dana.

Podsetimo se spota za ovu pesmu:

Međutim, pesma "You Could Be Mine" je mogla i da ne bude deo "Terminatora 2", jer je Arnold Švarceneger prvobitno želeo drugu numeru popularnih "Gansa". A u pitanju je hit "Welcome To The Jungle". Naime, Švarceneger se prvo čuo sa menadžerima poznate grupe i saopštio im svoju želju. A onda je usledio obrt.

Menadžeri su Švarcenegeru saopštili da "Gansi" pripremaju novi album i da tamo ima "materijala" za naslovnu numeru novog "Terminatora". Arnold je poslušao album i izabrao svog favorita. Pesmu "You Could Be Mine".

Švarceneger je zatim okupio članove poznate grupe i pozvao ih u svoj dom na večeru koju je pripremila njegova tadašnja supruga, Marija Šrajver. Arnold je Ekselu, Slešu i ostalim momcima saopštio da je njegov "pik" za naslovnu numeru "Terminatora 2" pesma "You Could Be Mine". Ali je imao još jednu želju. A to je da se pojavi u spotu za navedenu numeru. Naravno, "Gansi" su to prihvatili, a ostalo je istorija.

Video: Terminator vs. Rambo! Ko ima veći... nož?

(V. Đorđević / v.djordjevic@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA