Evo kako bi izgledali kultni filmovi da je Tom Selek bio Indijana Džons, a Travolta Forest Gamp

Zahvaljujući "deep fake" montažama, moguće je pretpostaviti kako bi se u ovim ulogama snašli glumci koji su za njih prvobitno vrbovani

  • 2
Džon Travolta, Vil Smit, Tom Selek Printskrin: Youtube/Sham00K

Indijana Džons je jedna od najprepoznatljivijih uloga u karijeri Harisona Forda, iako šešir i bič popularnog arheologa prvobitno nisu bili namenjeni njemu.

Naime, Džordž Lukas je za tu ulogu želeo Toma Seleka koji je morao da odbije, jer je bio zauzet snimanjem tada popularne serije “Detektiv Magnum”.

Skoro 40 godina kasnije, posle četiri dugometražna filma, gomile video igara i propratnih proizvoda, teško je zamisliti drugog Indijanu osim Harisona Forda. Ali, tzv. “deep fake” montaža scena iz filmova o Indijani Džonsu, u kojima je lice Harisona Forda uverljivo zamenjeno licem Toma Seleka, postala je pravi hit na internetu, prenosi NME.

I Selek se zaista snalazi u tiči s nacistima i lovu na drevne relikvije. Ipak, za sada je izvesno da će se Ford bar još jednom vratiti Indijani Džonsu i to u petom nastavku čija se premijera očekuje 2021. godine.

DŽON TRAVOLTA KAO FOREST GAMP

- Život je kao kutija čokolade, nikada ne znaš šta ćeš sledeće da dobijete - citat je iz filma "Forest Gamp".

Da li je Džon Travolta mogao da zna da će ovaj film postati jedan od najboljih 20. veka, kada je odbio da zaigra glavnu ulogu? No imao je dobro opravdanje - u isto vreme Tarantino mu je ponudio da se pojavi u drugom klasiku, "Petparačkim pričama", koje su mu donele jednako veliku slavu koliko i "Forest Gamp" Tomu Henksu.

Henks je ipak za ovu ulogu dobio Oskara - i to samo godinu dana nakon što je 1994. odneo istu nagradu za najboljeg glumca u filmu "Filadelfija".

Mislite li da bi Travolta jednako dobro mogao da iznese ulogu specifičnog i dobrog Foresta? Pogledajte montažu, pa nam javite u komentarima.

VIL SMIT KAO NEO IZ MATRIKSA

Vil Smit  ne može sebi da oprosti što je odbio ulogu Nea u "Matriksu", da bi igrao u filmu "Divlji, divlji Zapad" i ne stidi se da to otvoreno i kaže.

Prvobitna ideja sestara Vačkovski, koje su režirale "Matriks" bila je da tamnoputi glumac bude glavni junak, a da se iza tankih naočara Morfeusa nađe Val Kilmer.

Smit je odbio ulogu, Kijanu je prihvatio, a afro-američki glumac Lorens Fišburn je zamenio Kilmera. Odnedavno se šuška kao bi u nastavku kultne trilogije ipak u glavnoj ulozi mogao da se nađe crnac... Dok to ne saznamo, pogledajte kako bi Vil izgledao kao Neo, te nam javite šta mislite o tome.

(D.D.S./Cdm)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA