≫ 

Stiže nastavak filma "Hokus pokus": Taman kad smo mislili da ne može bolje, oglasila se Sara Džesika

Ne očekujući mnogo fanovi su je pitali da li se sprema za drugu rundu.

  • 0
Hokus Pokus

Foto: Disney

"Dizni Plus" je nedavno otkrio da je u pripremi nastavak najvoljenije "strašne" komedije iz 1990-ih godina - "Hokus Pokus" (1993).

Fanove fantazije o tri sestre-veštice koje iz 17. veka čarolijom stižu u 20, i to taman na Noć veštica, generalno je obradovala ova vest, mada su mnogi iskazali strah da će nastavak uništiti kultni klasik.

U originalnom filmu sestre su igrale Bet Midler (Vinifred), Keti Hahimi (Meri) i Sara Džesika Parker (Sara).

Dok su se gledaoci pitali ko će skočiti na njihove metle, zvezda serije "Seks i grad" podelila je sliku iz filma baš na Noć veštica.

Ne očekujući mnogo pratioci su je pitali da li se sprema za drugu rundu.

- Svi smo rekli "da". Sada čekamo uputstva - odgovorila je ona i podigla hajp i oduševljenje gledalaca povodom nastavka.

 
 
 
View this post on Instagram

Halloween 2019 One for the books. X, SJA post shared by SJP (@sarahjessicaparker) on

 

Podsetimo, originalni film prati tri sestre veštice koje su u Salemu 1693. godine osuđene na vešanje zbog uBistva devojčice iz koje su prethodno isisale svu mladost.

Pre nego što su ubijene veštice su bacile kletvu koja će im dozvoliti da se vrate među žive tačno 300 godina kasnije. I zaista, one se pojavljuju u Salemu krajem 20. veka i to baš na Noć veštica, kada njihove čudne odore maskiranim stanovnicima ne skreću pažnju.

Hokus Pokus

Sara je potvrdila da su svi rekli "da" Printskrin: Instagram/SJP

Jedini ko shvata da su one veštice koje planiraju da isisaju duše sve dece u Salemu je Maks, tinejdžer koji se upravo u Salem doselio iz los Anđelesa.

Kada je objavljen film nije postigao ni komercijalni, ni kritički uspeh, ali je brzo zavredio status kultnog ostvarenja zahvaljujući upornim ponavljem krajem svakog oktobra kada se u Americi obeležava ovaj praznik.

(D.D.S./Daily mail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA