≫ 

"Hvala policajcu koji me je uhapsio": Govor glumca rasplakao holivudske zvezde

Da ga policajac nije zaustavio i priveo te noći, scenario za film koji ceo svet jedva čeka možda nikada ne bi nastao

  • 0
Shia LaBeouf

Foto: Tanjug/AP

Šaja LaBaf dao je neobičan govor na dodeli Holivudskih filmskih nagrada u nedelju veče, kada je nagrađen za autobiografski film "Honey Boy", baziran na njegovom detinjstvu i vezi koju je imao sa svojim ocem.

LaBaf je sam napisao scenario za ovaj film u kome glumi Džejmsa Lorta, lika koji je inspirisao njegov otac. Kada mu je nagrada dodeljena, održao je veoma nekonvekcionalan govor.

- Želim da se zahvalim policajcu koji me je uhapsio u Džordžiji. Zato što mi je promenio život - rekao je on.

Shia LaBeouf

Šaja LaBaf igra lika koji je baziran na njegovom ocu Foto: Tanjug/AP

LaBaf je nakon hapšenja morao da ode na rehabilitaciju. Upravo je tu napisao ovaj scenario. Sada trezan, on se zahvalio i svom psihijatru i svom sponzoru za to što su mu spasili život.

- Hvala i mojim roditeljima koji su mi dali život - dodao je glumac.

Dok je govorio iz publike ga je gledala majka, a mediji prenose da su joj oči bile pune suza. Nagradu je LaBafu predao Robert Dauni Džunior, prethodno nahvalivši film koji bi u petak 8. novembra trebalo da stigne u bioskope.

 

- Scenario se prokleto približio savršenstvu, to je najbolji i najhrabriji film koji sam video poslednjih godina - rekao je on.

Osim LaBafa, nagradu je dobila i Šarliz Teron za dostignuće u karijeri i film "Bombshell", koji je i producirala. Teron glumi voditeljku Medžin Keli u priči o grupi žena koje su uzdrmale Fox News mrežu.

Teron se zahvalila hrabrim ženama koje su predstavljene u filmu zbog toga što su bile dovoljno "hrabre da urade pravu stvar".

 

Al Paćino dobio je nagradu za sporednog glumca u flimu "Irac" ("The Irishman"). Paćino se zahvalio svom kolegi iz "Kuma 2" Robertu de Niru za to što mu je osigurao ovu ulogu i priliku da sarađuje sa Martinom Skorsezeom. Ovo je bio prvi put da legende Skorseze i Paćino rade zajedno.

Antonio Banderas dobio je nagradu za najboljeg glumca u filmu Pedra Almodovara "Bol i slava" ("Dolor y gloria "). Nagradu mu je uručila njegova pastorka Dakota Džonson, sa čijom je majkom Melani Grifit bio u braku od 1996. do 2015. godine.

Video: Malo tebi, malo meni: Slavni glumac podelio kolačić sa medvedom, ali sa usana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA