• 15

"Senke nad Balkanom 2" počinju sahranom velikog glumca: "Zaista nas je napustio 15 dana ranije"

Jedna od prvih scena odvija se na groblju...

  • 15

Gledaoci u Srbiji od juče konačno mogu da gledaju novu sezonu "Senki nad Balkanom 2", koju su s nestrpljenjem čekali pune dve godine. Mnogi su proveli čitavu noć željni da saznaju ko je neznani junak, čiji nam je krvavi povratak najavljen u trejleru, šta to iz prošlosti ne miruje i vraća se da se osveti, i koje su se senke ovaj put nadvile nad kraljevinom i junacima serije...

No jedna od prvih scena prve epizode nema veze ni sa čim od navedenog, a opet je gledaoce veoma ganula.

Ako niste još gledali epizodu, savetujemo vam da ovaj tekst ne čitate dalje i vratite se kada odmaknete sa "bindžovanjem".

Jedna od prvih scena odvija se na groblju gde inspektor Stanko Pletikosić (Andrija Kuzmanović) sahranjuje svog dedu Luku, koga je igrao veliki Marko Nikolić. Voljeni "Giga Moravac" preminuo je 2. januara ove godine,a uloga Luke Pletikosića u "Senkama" bila mu je jedna od poslednjih.

Ekipa Telegraf.rs pitala je njegovog unuka iz serije Andriju Kuzmanovića da li je Lukina smrt bila planirana ili je scenario promenjen nakon što je sam Marko preminuo.

Marko Nikolić

Marko Nikolić je glumio deda-Luku Foto: Tanjug/Zoran Žestić

- Po scenariju je to već bilo predviđeno, ali mislim da nas je Marko napustio 15-20 dana pre toga, tako da to nije dodato. To je trebalo da se desi, jer se Stanku dešavaju neke turbulentne stvari, pa i ta - rekao je Andrija za Telegraf.rs.

On je dodao da u ovu sezonu polaže velike nade.

- Očekujem da drugi deo "Senki" bude bolji od prvog, što je svakom drugom delu teško da uradi, jer prvi ima faktor iznenađenja. Ipak, mislim da će, baš kao što je i drugi deo "Montevidea" na svoj način bio interesantan i bolji, takav slučaj biti i sa "Senkama" - kazao je Andrija.

(M.Pantić, m.pantic@telegraf.rs)

Komentari

  • Gogav

    Svaka cast Bjela samo samo si mogao snimiti za svoj narod na nekom domacem kanalu a ne da placa strane kanale da bi gledao Srpsku seriju. Ziveo Vucic.

  • Banexer68

    Lik koji tumači Andrija Kuzmanović je na početku serije izgubio dedu, a u stvarnom životu, Andriji je umro otac tokom snimanja serije

  • Dasa

    Neka je sretan pocetak...! Hvala Bjelogrlicu,glumcima,produkciji,emiteru...!!!

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima