≫ 

Bjelin sin u krevetu sa 30 godina starijom koleginicom: Scena u "Senkama" koja je sve zasmejala

Benzinac voli da trenira boks, prati Krojača u stopu, ali iznad svega - žene

  • 2
Aleksej Bjelogrlić i Sandra Bugarski

Printskrin: SBB

Iako su nas "Senke nad Balkanom" navikle na katkad vrlo eksplicitne erotske scene , ona koju su svi zapamtili iz večerašnje epizode više je bila smešna nego vrela. Tim pre što su "ljubavni par" odigrali Aleksej Bjelogrlić (19) i njegova 30 godina starija koleginica Sandra Bugarski.

Dok se čitava Jatagan-male kladi na svoju mladu boksersku nadu Benzinca (Bjelogrlić), ovom mladiću su druga interesovanja preča od borbe, te ceo dan provodi sa jednom od dama po kojima je ovo naselje poznato. I to sa onom sa najdužim stažom.

SNIMANJE serije serija - Senke NAD BALKANOM 2 druga sezona

Povratak u Jatagan-malu Foto: Promo/Aleksandar Letić

A kako ništa u Jatagan-mali nije privatno, tako i ovaj neobični par dobija publiku i komentatore, pre nego što Benzinca svuku sa partnerke i odvuku u improvizovani ring.

Duhovita scena, kao i borba koja joj sledi, dali su oduška epizodi u kojoj se, očekivano, mnogo vremena posvetilo tome gde se nalaze i šta sada rade junaci iz prve sezone, kao i uvođenju novih likova. Podsetimo, radnja prve sezone završila se 1928, dok se u drugoj nastavlja pred doček 1934. godine...

"Senke nad Balkanom 2" od večeras se emituju i na kablovskoj televiziji Nova S, te oni koji nisu odabrali da nove epizode odgledaju u cugu, u seriji će natenane moći da uživaju svakog ponedeljka od 20 sati.

Javite nam u komentarima kako vam se dopala ova epizoda, a naročito novi likovi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA