• 1

Bjelin sin u krevetu sa 30 godina starijom koleginicom: Scena u "Senkama" koja je sve zasmejala

Benzinac voli da trenira boks, prati Krojača u stopu, ali iznad svega - žene

  • 1

Iako su nas "Senke nad Balkanom" navikle na katkad vrlo eksplicitne erotske scene , ona koju su svi zapamtili iz večerašnje epizode više je bila smešna nego vrela. Tim pre što su "ljubavni par" odigrali Aleksej Bjelogrlić (19) i njegova 30 godina starija koleginica Sandra Bugarski.

Dok se čitava Jatagan-male kladi na svoju mladu boksersku nadu Benzinca (Bjelogrlić), ovom mladiću su druga interesovanja preča od borbe, te ceo dan provodi sa jednom od dama po kojima je ovo naselje poznato. I to sa onom sa najdužim stažom.

SNIMANJE serije serija - Senke NAD BALKANOM 2 druga sezona

Povratak u Jatagan-malu Foto: Promo/Aleksandar Letić

A kako ništa u Jatagan-mali nije privatno, tako i ovaj neobični par dobija publiku i komentatore, pre nego što Benzinca svuku sa partnerke i odvuku u improvizovani ring.

Duhovita scena, kao i borba koja joj sledi, dali su oduška epizodi u kojoj se, očekivano, mnogo vremena posvetilo tome gde se nalaze i šta sada rade junaci iz prve sezone, kao i uvođenju novih likova. Podsetimo, radnja prve sezone završila se 1928, dok se u drugoj nastavlja pred doček 1934. godine...

"Senke nad Balkanom 2" od večeras se emituju i na kablovskoj televiziji Nova S, te oni koji nisu odabrali da nove epizode odgledaju u cugu, u seriji će natenane moći da uživaju svakog ponedeljka od 20 sati.

Javite nam u komentarima kako vam se dopala ova epizoda, a naročito novi likovi.

(Telegraf.rs)

Komentari

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima