≫ 

Svi bindžuju "Senke 2": Samo tokom vikenda 10.000 aktivacija

Upravo zbog velike zainteresovanosti i ogromnog broja korisnika koji su gledali seriju u jednom trenutku je došlo do preopterećenja sistema na platformi EON, zbog čega je kompanija SBB uputila izvinjenje javnosti

  • 0
Senke nad Balkanom 2 Printskrin: Youtube/NOVA S

Za prva tri dana zabeležen je neverovatan rezultat i čak 10.000 domaćinstava aktiviralo je uslugu gledanja svih epizoda nove sezone "Senki nad Balkanom" tzv. "binge watching", dok su već desetine hiljada korisnika EON-a iskoristile mogućnost pretpremijernog gledanja prve epizode na VOD servisu.

Interesovanje za "Senke", kako u Srbiji tako i u zemljama regiona i inostranstvu prevazilazi sva moguća očekivanja što nam još jednom potvrđuje da je "pionirska" odluka kompanija United Media i SBB da se gledanje cele sezone jedne domaće serije omogući svima, bila ispravna te već sada možemo reći da je ovaj prvi srpski "bindž" više nego uspeo.

- Smatrali smo da je ovakav iskorak u gledanju domaćih serija moguć upravo sa "Senkama" jer je ta serija već pomerila granice i podigla lestvicu kada je reč o produkciji zbog čega još jednom čestitamo kreatoru Draganu Bjelogrliću na fantastičnoj seriji - poručuju iz kompanije United Media.

Senke nad Balkanom 2 Insert iz serije "Senke nad Balkanom 2" / Foto: Printskrin/YouTube/Senke Nad Balkanom

O tome koliko se gledaocima sviđaju "Senke 2" svedoče i brojni postovi na društvenim mrežama u kojima oni iskazuju kako oduševljenje novim epizodama - radnjom, produkcijom, zapletom, ali i estetikom druge sezone tako i mogućnošću da je odjednom pogledaju.

Upravo zbog velike zainteresovanosti i ogromnog broja korisnika koji su gledali seriju u jednom trenutku je došlo do preopterećenja sistema na platformi EON, zbog čega je kompanija SBB uputila izvinjenje javnosti.

U međuvremenu su kapaciteti prošireni tako da svi zainteresovani, koji su već kupili sezonu ali i oni koji to tek planiraju da urade, mogu nesmetano da uživaju u nastavku najgledanije domaće serije.

Inače, kupovina cele sezone za 990 dinara nikad nije bila jednostavnija: svi korisnici SBB-a mogu aktivirati dodatni paket odlaskom na mojsbb.rs portal ili pozivom kontakt centru na 19900. Oni koji nisu u SBB mreži, "Senke" mogu kupiti preko portala eon.tv gde popune podatke i izaberu način plaćanja - karticom ili slanjem SMS-a SENKE na 3355.

Senke nad Balkanom 2 Foto: Aleksandar Letić

Dijaspora iz celog sveta takođe ima mogućnost da kupi novu sezonu i to preko platforme NettvPlus.

Za sve koji više vole da iz nedelje u nedelju iščekuju nove detalje, druga sezona počinje da se prikazuje večeras u 20 časova na televiziji Nova S.

Nakon ogromnog uspeha koji je postigla prva sezona, u nastavku gledamo glavne junake Taneta (Dragan Bjelogrlić) i Stanka (Andrija Kuzmanović), koji će sledeći krvavi trag poremećenog ubice, otkriti užasnu zaveru koja može čitavu Evropu gurnuti u haos.

Još ambicioznija u prikazu skrivene istorije Balkana, ova sezona će dati spektakularnu mešavinu akcije i drame, misterije i napetosti, vodeći nas od blatnih ulica Jatagan male pa sve do blistavih Bečkih koridora vlasti.

Video: Andrija Kuzmanović o svom dedi iz Senki, Marku Nikoliću

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA