≫ 

Obožavaoci serije, pripremite se: "Prijatelji" ponovo na okupu

"The Hollywood Reporter" je plasirao informaciju da su autori i glumci u pregovorima za posebni okup na predstojećem "streaming" servisu

  • 0
Friends, Prijatelji serija

Foto: Profimedia/Everett

Izgleda da se zvezde globalno popularne TV serije "Prijatelji", Dženifer Aniston, Kortni Koks, Lisa Kudrou, Met LeBlank, Metju Peri i Dejvid Švimer, vraćaju na male ekrane jer se, prema navodima "The Hollywood Reporter"-a, čine zainteresovanim da zaigraju u novom zajedničkom jednočasovnom specijalu na predstojećoj TV platformi HBO Max.

Najverovatnije, njima će se pridružiti i autori serije, Dejvid Krejn i Marta Kofman. Prepostavlja se da će ovo biti retrosepktiva, gde će dobro poznata ekipa razmenjivati zajedničke priče od početka snimanja serije do kraja.

HBO Max je otkupila prava za svih 10 sezona serije "Prijatelji" za 425 miliona dolara! HBO Max bi trebalo da krene sa radom u maju 2020. godine. 

Poslednji put kad smo se približili ponovnom okupljanju "Prijatelja" bilo je 2016. godine, kad je petoro od šestočlane ekipe (Peri nije bio prisutan) učestvovalo u NBC omažu za reditelja Džejmsa Barousa.

Da podsetimo, Dženifer Aniston je nedavno otvorila profil na Instagramu i za 12 sati skupila neverovatnih 5 miliona pratilaca, nakon što je objavila selfi sa svim kolegama iz serije.

Obožavaoci "Prijatelja", oči držite širom otvorene!

Video: Pogledajte ko je sve došao na premijeru nove sezone serije Senke nad Balkanom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA