Pamtite li brzog plavog ježa iz "Seginih" video-igara? Ovo je novi izgled junaka Sonika

Korisnici društvenih mreža su prvobitno tvrdili da Sonik uopšte ne liči originalnom junaku, a zamerali su mu zbog zuba koji su previše ličili na ljudske

  • 0
Sonik Foto: Printskrin/YouTube/Movieclips Trailers

Sredinom godine izašao je prvi trejer za predstojeće ostvarenje "Sonikov film" (Sonic the Hedgehog), a zbog izgleda popularnog junaka "Sege" negodovali su korisnici društvenih mreža.

Nakon revolta oglasio se režiser filma Džef Fovler i obećao da će ispraviti grešku, pa u novom trejleru Sonik izgleda "mnogo bolje".

Korisnici društvenih mreža su prvobitno tvrdili da Sonik uopšte ne liči originalnom junaku, a zamerali su mu zbog zuba koji su previše ličili na ljudske.

Ni telo nije odgovaralo Sonikovom iz igrica jer je imao previše razmaknute oči. Drugim rečima. Fovler je održao obećanje, pa je Sonikovo telo smanjio, a oči povećao.

Sada ovaj junak izgleda poput onog iz igara devedesetih. Trejler ne okriva mnogo detalja o samom filmu osim da Džim Keri u filmu glumi Doktora Robotnika, glavnog negativca.

"Sonikov film" će u bioskopima biti prikazan 6. februara 2020. godine.

(Nezavisne.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA