≫ 

Nikolas Kejdž preklinje Tarantina za ulogu: Ćerka ga mrzi, priča sam sa sobom, u dugovima je do guše

Jedva čekamo...

  • 0
Nikolas Kejdž

Printkskrin: Youtube/The Trailer Guy

Nikolas Kejdž trebalo bi da uskoro zaigra ulogu koja kao stvorena za njega. Ili jeste stvorena za njega? On će igrati, pa zapravo, sam sebe...

Priča se da bi 55-godišnji glumac trebalo da preuzme glavnu rolu u filmu "Nepodnošljivi teret masivnog talenta" (The Unbearable Weight of Massive Talent) u kojem će glumiti neku verziju sebe samog.

Kako prenosi THR, scenario će sadržati brojne reference iz Kejdžovog života, uključujući i njegova dela "Napuštajući Las Vegas", "Ukradeno lice" i "Minut za beg". Film će meta nivo odvesti na sledeći nivo jer će radnja "Nepodnošljivog tereta masivnog talenta" takođe kopirati scenario filma koji je Kedžov lik (dakle Kejdž) napisao u filmu... (ko više ovo može da prati?)

Scenarista Gormičan je rekao da scenario "neće ismevati glumca, već je to više ljubavno pismo koje je uputio njegovom talentu".

A evo šta mu je namenio:

Kejdžov lik (Kejdž) očajnički pokušava da dobije ulogu u novom Tarantinovom filmu dok se istovremeno trudi da popravi otuđeni odnos koji ima sa svojom ćerkom tinejdžerkom. On povremeno priča sa egoističnom verzijom sebe iz 1990-ih godina, koja ga "jaše" jer je snimio mnogo loših filmova i više nije zvezda koja je nekada bio.

Kejdžov lik je takođe zadužen do guše i stoga primoran da se za pare pojavi na rođendanskoj zabavi meskičkog milijardera, koji je njegov veliki fan. On se tajno nada da će bogatašu pokazati scenario na kojem već neko vreme radi.

Dok se zbližava sa njim, Kejdžu CIA otkriva da je milijarder zapravo šef kartela i da je kidnapovao ćerku meksičkog kandidata za predsednika. CIA ga zato regrutuje. Situacija se dalje komplikuje kada Meksikanci dovedu Kejdžovu ćerku i bivšu ženu, kako bi pomirili porodicu. Nikolas će tada morati da zaigra ulogu svog života.

Ovaj ultra meta film kupio je Lionsgate, pobedivši HBO Max i Paramount koji su takođe želeli da ga distribuiraju. Tom Gormičan biće scenarista, dok će film režirati Kevin Eten.

Jedva čekamo...

(D.D.S./THR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA