≫ 

Internet vrišti od smeha na vest da Nikolas Kejdž kao Nikolas Kejdž glumi u filmu o Nikolasu Kejdžu

U ostvarenju, glumac navodno govori egoističkoj verziji sebe samog, koja istovremeno ismeva svoju buduću verziju što nije postala poznata i što je snimila previše niskobudžetnih filmova

  • 2

Nakon što je objavljena vest da je holivudski glumac Nikolas Kejdž u pregovorima da glumi samog sebe u filmu koji prati njega kako pokušava da dobije ulogu u novom ostvarenju Kventina Tarantina, internet je "zapaljen" mimovima na ovu temu. 

Film "Unbearable Weight of Massive Talent", što bi moglo da se prevede kao "Neizdržljiva težina masivnog talenta", u poslednjoj je fazi pregovora i planova da ga preuzme produkcijska kuća "Lajonsgejt", prenosi RTS pisanja "Holivud reporter"-a.

 

U ostvarenju Kejdž navodno govori egoističkoj verziji sebe samog, koja istovremeno ismeva svoju buduću verziju što nije postala poznata i što je snimila previše niskobudžetnih filmova.

Kejdžov lik pokušava i da se izbori sa dugovima, pa pristaje da se pojavi na rođendanskoj zabavi obožavaoca i člana meksičkog narko-kartela, koji želi da vidi scenario koji je Kejdž napisao.

 

Istovremeno sa svim dešavanjima, Kejdž pokušava da usreći svoju kćerku tinejdžerku.

Fanovi nisu odoleli ni da ovaj film porede sa jednim od najpoznatijih meta-filmova - "Biti Džon Malkovič".

 

Nikolas Kejdž parodija

Foto: Printskrin/9gag.com

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA