≫ 

Spojite Agatu Kristi i Rajana Džonsona i dobićete – Nož u leđa

Poznati pisac i reditelj Rajan Džonson (Brick, Looper, Star Wars: The Last Jedi) ovim filmom odaje počast slavnoj Agati Kristi

  • 0
Film nož u leđa, blitz film

Foto: Blitz Film

Nož u leđa je zabavna moderna kriminalistička drama u kojoj su svi osumnjičeni za ubistvo . Slavni autor kriminalističkih romana Harlan Tombi (Kristofer Plamer ) nađen je mrtav na svom imanju nakon proslave 85. rođendana i pronicljivi detektiv Benoa Blank  (Daniel Krejg ) zadužen je za istragu zločina. Snalazeći se u lavirintu tajni i laži Harlanove disfunkcionalne porodice i odanog osoblja, Blank mora naći put do prave istine o iznenadnoj smrti slavnog autora. Zvezdanu postavu čine Kris Evans , Ana de Armas, Džejmi Li Kertis, Majkl Šenon Don Džonson, Toni Kolet, a film je duhovita misterija sa stilom koji će gledaocu rešavati do samog kraja.

Recept je standardni, uzmete grupu bogatih ekscentrika, dodate grupi verno osoblje i jednog mrtvaca i pustite da sve dobro prokuva u uzavreloj i tajanstvenoj vili (sve to pod budnim okom glavnog detektiva), sve dok ne ispliva ubica spreman da život provede u zatvoru.

U Džonsonovom modernom kriminalističkom delu ovaj predivni scenario dobiće moderni preobražaj prožet britkim humorom i oštrom kritikom društvenih običaja i porodičnih veza 21. veka, a držaće vas u neizvesnosti do samog kraja.

Film Nož u leđa u domaće bioskope stiže 28. novembra u distribuciji Blitz Filma i trejler za njega možete pogledati u nastavku:

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA