• 0

Komedija "Sluga" sa Milošem Bikovićem u glavnoj ulozi stiže u domaće bioskope: Pogledajte trejler

"Imamo neobičnu priču, vrlo zanimljiv scenario i markantne likove", otkriva mladi glumac...

  • 0

Samo nekoliko dana posle premijere u Moskvi, u domaće bioskope premijerno stiže ruska komedija "Sluga" sa Milošem Bikovićem u do sada neviđenoj ulozi - mladog, bogatog i bahatog momka koji sticajem okolnosti, dobija lekciju pravih vrednosti iz života.

Film će od 27. decembra biti na redovnom repertoaru bioskopa širom zemlje i regiona. 

Biković glumi glavnog junaka Grigorija "Grišu", raskalašnog klinca koji ne mari za druge, zbog čega njegov otac iscenira saobraćanu nesreću, iz koje će se njegov sin probuditi u prošlosti! Griša se budi u prošlom veku, okružen seljacima, koji ne znaju za njegove "magične skalamerije" poput mobilnog telefona i koji ga nimalo ne štede.

Miloš Biković

Miloš Biković u komediji "Sluga" Foto: Promo

- Imamo neobičnu priču, vrlo zanimljiv scenario i markantne likove - otkriva Biković, ističući da je tačno da igra razmaženog sina, ali da u njemu postoji zrnce dobrote koje će se u toku filma razvijati. Kroz seriju urnebesnih scena vidimo kako se Biković snalazi kao sluga, ali i šta se dešava kad na jednoj lepoj devojci vidi "moderne gaće".

Film je režirao Klim Šipenko, a pored Bikovića igraju i Ivan Ohlobistin, Marija Mironova, Aleksandr Samojlenko, Aleksandra Bortič, Olga Dibceva i drugi.

(Telegraf.rs)

Komentari

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima