Danijel Krejg, poslednji put kao Džejms Bond: Da li će ovo biti najbolji agent 007 do sad? (Trejler)

Danijel Krejg po peti put glumi britanskog tajnog agenta, a najnoviji trejler je tu

  • 5
Džejms Bond Danijel Krejg kao Džejms Bond / Printskrin: James Bond 007

Objavljen je prvi trejler za novi film o Džejmsu Bondu "Nema vremena za umiranje" i već je izazvao veliku pažnju kod ljubitelja čuvenog agenta 007.

Ovo je poslednji deo filmova o Bondu u kom će glavnu ulogu igrati Danijel Krejg.

Ostvarenje je režirao Keri Fukunaga, a pored Krejga u filmu igraju Rami Malek, Rejf Fajns, Kristofer Volc, Naomi Haris, Lea Sedu, Ana de Armas i Džefri Rajt.

Danijel Krejg po peti put glumi britanskog tajnog agenta 007, a i sam je potvrdio da je ovo poslednji nastavak u kojem će igrati Bonda jer je "došlo vreme da ga zameni neko mlađi."

- To je jedan od najtežih, najzahtevnijih, ali i najlepših projekata za koji sam vezan. Treba uložiti mnogo energije u tu ulogu, a ja postajem stariji i zbog toga je malo nezgodno - rekao je nedavno 51-godišnji glumac koji je tokom poslednjeg snimanja povredio zglob.

U filmu "Nema vremena za umiranje“, Bond uživa u mirnom životu nakon napuštanja tajne službe dok ga ne poseti stari prijatelj Feliks Lajter iz CIA i zatraži njegovu pomoć. Tada odlazi u misiju spasavanja otetog naučnika, a pri tome će se naći na putu tajanstvenom naoružanom negativcu s opasnom, modernom tehnologijom.

Film dolazi u naše bioskope 2. aprila 2020. godine.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA