≫ 

Šuškalo se da će Dragan Jovanović glumiti u 2. sezoni "Nemanjića": Onda je glumac iznenadio izjavom

Proslavljeni srpski glumac, kog trenutno gledamo u filmu "Četiri ruže", otvoreno o mogućnosti da zaigra u drugom delu serije o Nemanjićima

  • 2
Dragan Jovanović, KZN, film Četiri ruže Dragan Jovanović / FOTO: Rade Prelić/Tanjug

Početkom prošle godine na malim ekranima vrteli su se "Nemanjići", serija koja je verovatno izazvala najviše polemike u ovdašnjoj javnosti. Od društvenih mreža, preko glumačkog sveta, pa do istoričara, svi su u nekom trenutku dali komentar o seriji i tome da li je opravdala svoj visoki budžet.

Većina i dalje smatra da nije.

U skoro svakoj epizodi se potkrala neka greška. Od modernog jezika, korišćenja slenga, scenografije, pa do istorijskih nedoslednosti, u gledaocima su se javlila pomešana osećanja - s jedne strane bilo je krajnje vreme da se snimi serija o našoj najčuvenojoj i najdugovečnijoj dinastiji, a sa druge strane način kako je to učinjeno.

Pomešana osećanja, čini se, ima i glumac Dragan Gagi Jovanović, za kojeg se šuška da će zaigrati u drugoj sezoni, (ako do nje ikada dođe).

- Moram da priznam da nisam nešto zadovoljan prvim delom "Nemanjića". Dobro ću razmisliti. Važno mi je da scenario bude dobar, a onda i sve ostalo - rekao je glumac "Informeru".

Serija Nemanjići Nemanjići, rađanje kraljevine Printskrin: Youtube/RTS Prikazuje

Nastavak priče o dinastiji i dalje je neizvestan.

Krajem prošle godine je direktor Javnog servisa Srbije Dragan Bujošević tvrdio da su oni spremni da plate drugu sezonu, ali da scenarista Gordan Mihić nije završio svoj posao. Ubrzo oglasio i Mihić i rekao da je "scanario promenjen i prilagođen, da je napravljena još bolja verzija, ali da se od tada niko nije javio". U međuvremenu je čuveni srpski scenarista preminuo, a tokom cele ove godine mogućnost nove sezone niko nije pomenuo.

Video: Dragan Jovanović: Danas nije nikakav problem uništiti nekom život da bi se zaradio novac

(Telegraf.rs/Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA