≫ 

Odličan start za film "Četiri ruže": Prvog vikenda ga pogledalo preko 15.000 ljudi

Ova krimi drama prati glavnog junaka Tarzana koji iz provincije dolazi u prestonicu pokušavajući da nađe svoje mesto među urbanim gradskim likovima koji se okupljaju u lokalnom klubu

  • 0
Četiri ruže

Foto: Promo

"Četiri ruže", film Vasilija Nikitovića, u toku prvog vikenda prikazivanja u bioskopima širom Srbije bio je najgledanije ostvarenje sa preko 15.000 gledalaca.

- Srećan sam što je publika prepoznala energiju i poruku filma i što se pozitivan trend nastavlja posle punih premijernih projekcija. Mislim da sam sa dodatnim scenama koje su snimljene neposredno pred početak bioskopskog života filma učinio da „Četiri ruže“ budu još bliže i još zanimljivije mlađoj publici - rekao je reditelj Nikitović.

Krimi drama sa elementima komedije, "Četiri ruže" u bioskopima je počela da se prikazuje 5. decembra u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Kraljevu, Šapcu, Užicu, Boru, Obrenovcu, Leskovcu i drugim gradovima širom zemlje.

Četiri ruže

Foto: Promo

Ova krimi drama prati glavnog junaka Tarzana koji iz provincije dolazi u prestonicu pokušavajući da nađe svoje mesto među urbanim gradskim likovima koji se okupljaju u lokalnom klubu. To mu donekle i polazi za rukom i niko neće naslutiti da se iza njegovog pitomog lica krije velika tajna. Svaka noć u klubu "Četiri ruže" pamtiće se po nečemu. Međutim, baš ova noć, u kojoj Tarzan iznenada nestaje, za sobom će povući niz događaja koji će do jutra svima njima promeniti živote.

U filmu igraju Dragan Gagi Jovanović, Srđan Žika Todorović, Boris Milivojević, Miloš Samolov, Milutin Milošević, Gordan Kičić, Nada Macanković, Sonja Kolačarić, Dragana Dabović i drugi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA