≫ 

Slaven Došlo u novom ostvarenju Stevana Filipovića: Pogledajte trejler za srpski "Star Wars" film

Glavni likovi su braća problematične prošlosti Kes i Nol Dast, koje je Luk Skajvoker izvukao iz pakla u kom su živeli, kako bi od njih napravio "džedaje"...

  • 1
Slaven Došlo Printskrin: YouTube/Breaking Point - A Star Wars Story

Režiser Stevan Filipović je snimio kratki igrani film inspirisan franšizom "Ratovi zvezda" (Star Wars), a pod nazivom Breaking Point: A Star Wars Story.

Ovo je njegov dečački san, koji je započeo 2006. sa horor-komedijom "Šejtanov ratnik". Pre toga, Stevan je snimio svoj prvi film "Mačevanje", maturski rad takođe inspirisan "Ratovima zvezda", koji mu je otvorio vrata Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu.

U njegovom najnovijem osvarenju Breaking Point: A Star Wars Story glavni likovi su braća problematične prošlosti Kes i Nol Dast (Slaven Došlo i Darko Ivić), koje je Luk Skajvoker izvukao iz pakla u kom su živeli, kako bi od njih napravio "džedaje".

Ovo je nezvanični "fanovski" film koji nije rađen u svrhu pravljenja profita, i koji nastaje bez namere da bude upotrebljen u komercijalne svrhe.

Pogledajte trejler:

Video: Ne moram uvek da budem samo glumac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA