Fanovi oduševljeni: "The Flash" konačno dobio datum premijere

Glavna uloga je poverena Ezri Mileru, koji je već igrao Fleša u filmu "Betmen protiv Supermena" Zeka Snajdera i "Liga pravde" Snajdera i Džosa Vidona

  • 0
Ezra Miler Ezra Miler kao The Flash / Printskrin: YouTube/MUSIC GALLERY

Nakon spekulisanja da li će uopšte biti napravljen, The Flash, samostalni film istoimenog DC junaka, konačno je dobio svoj datum premijere.

Toliko puta je dosad ažuriran da je izgubljen uvid u proces njegovog stvaranja. Međutim, taman kad se pomislio da "neće doživeti svetlost dana", kuća Warner Bros. je obradovala DC obožavaoce - premijera je zakazana za 1. jul 2022. godine.

Glavna uloga je poverena Ezri Mileru, koji je već igrao Fleša u filmu "Betmen protiv Supermena" Zeka Snajdera i "Liga pravde" Snajdera i Džosa Vidona.

Ezra Miler Ezra Miler kao The Flash / Printskrin: YouTube/MUSIC GALLERY

Govorkanja o Flešovom filmu počela su još 2015. godine, kad su Kris Miler i Fil Lord angažovani da napišu priču, ali su umesto toga uradili Solo: A Star Wars Story. Nakon toga su angažovana još dva režisera, ali su i oni u toku vremena odustali od ovog projekta.

Pričalo se i da će The Flash biti akcioni film sa elementima horora, ali je i ta ideja odbačena.

Prema saznanjima portala The Wrap, Kristina Hodson, koja je jedan od autora filma Bumblebee, napisaće scenario za The Flash.

(Telegraf.rs/Thewrap.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA