Hit ruska komedija "Sluga" sa Bikovićem u glavnoj ulozi uskoro u bioskopima: Pogledajte novi trejler

Premijera ovog ostvarenja zakazana je za 27. decembar u bioskopu Cineplexx Ušće

  • 3
Film Sluga, Miloš Biković

Miloš Biković u filmu "Sluga" Foto: Promo

U domaće bioskope stiže ruska komedija "Sluga" sa Milošem Bikovićem u glavnoj ulozi, i to nekoliko dana posle premijere u Moskvi. Premijera ovog ostvarenja zakazana je za 27. decembar u bioskopu Cineplexx Ušće, a istog dana film će početi da se prikazuje na redovnom repertoaru bioskopa širom zemlje i regiona.

Biković glumi glavnog junaka Grigorija „Grišu“, rođenog u bogataškoj porodici. Mladi Griša je toliko ušuškan u svom lagodnom životu da misli da je „iznad zakona“. Kada ode predaleko u svojim ispadima i biva suočen sa zatvorskom kaznom, njegov otac preduzima radikalne mere i uz pomoć starog prijatelja, psihologa, smišlja plan kako da rehabilituje svog neposlušnog sina.

Film Sluga, Miloš Biković

Miloš Biković u filmu "Sluga" Foto: Promo

Griša upada u izrežiranu saobraćajnu nezgodu, a kada dođe sebi, biće 1860. godina, a on će se naći na velikom seoskom imanju, kao obični sluga, bez veza i bez primesa života kakav je do tada živeo. Ljudi koji ga okružuju na imanju su takođe sluge i nikada nisu čuli za recimo - mobilne telefone. Griša prolazi težak put od razmaženog bogataša do čoveka koji ceni mala životna zadovoljstva i vredan rad, koji upoznaje dobre strane pravog prijateljstva i naravno, ljubavi. U filmu koji je režirao Klim Šipenko, pored Bikovića igraju i Ivan Ohlobistin, Marija Mironova, Aleksandr Samojlenko, Aleksandra Bortič, Olga Dibceva…

Film Sluga, Miloš Biković

Miloš Biković u filmu "Sluga" Foto: Promo

Distributeri filma su: Stars Media Int.i Delius film.

Pogledajte novi trejler za komediju "Sluga:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA