Star Wars - Uspon Skajvokera 18.decembra u Kombank Dvorani

U Kombank Dvorani je pripremljen specijalni program u okviru filma, pa su posetioci pozvani da naprave najbolju fotografiju Star Wars projekcije ikada.

  • 0
Kombank Dvorana Star Wars Uspon Skajvokera Foto: Kombank Dvorana

Lucasfilm i reditelj Džej Džej Abrams još jednom su udružili snage kako bi publiku poveli na epsko putovanje kroz daleku galaksiju u flmu “Star Wars - Uspon Skajvokera” koji će biti prikazan 18.decembra u 19h u Kombank Dvorani.

 

Film u kome glavne uloge tumače Bili Lourd, Dejzi Ridli i Lupita Niongo zaključak je iskonske sage o Skajvokerima, u kome će se roditi nove legende i u kome konačna bitka za slobodu tek sledi. 

 

U Kombank Dvorani je pripremljen specijalni program u okviru filma, pa su posetioci pozvani da naprave najbolju fotografiju STAR WARS projekcije IKADA.

 

Sve što treba da urade je da na projekciju 18.12 od 19h ponesu svetleće mačeve, bilo da su to pravi lightsaber-i ili neki drugi koji emituju svetlost. To će biti ne samo deo pravljenja posebne uspomene sa projekcije omiljenog filma, već gledaoce očekuje i 500 poklon bodova na FILM KLUB KARTICI.

 

Pogledajte trejler:

 

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA