"One su bombe": Žene koje su svrgnule s trona jednog od najmoćnijih ljudi američke televizije

Reč je o drami snimljenoj prema istinitim događajima, a prikazuje tri žene američke televizijske postaje Fox News kako se pripremaju za borbu protiv seksualnog uznemiravanja

  • 0
Bombshell film

Foto: Blitz

Tačnije, film prati novinarku Grečen Karlson  koja se sprema da pokrene sudski proces protiv čelnog čoveka ove TV kuće Rodžera Ejlija  koji je dugi niz godina seksualno napastvovao i uznemiravao žene koje su radile za Fox News. U isto vreme mlada producentkinja Kajla Popisil tek dobija posao u ovoj TV kući.

U raskrinkavanje najmoćnijeg čoveka Fox Newsa je uključena i novinarka Megan Keli – jedna od dvadeset žena koje su igrale važnu ulogu u svrgavanju Rodžera Ejlija s moćne pozicije na kojoj je bio čak dve decenije. Iako je poricao svoju krivicu, Ejli je podneo ostavku.

Bombshell film

Foto: Blitz

Za seksualno zlostavljanje prvi put je optužen 2014. godine u knjizi Gabriel Sherman "The Loudest Voice in the Room“. U knjizi je uključeno svedočanstvo televizijske producentkinje kojoj je ponudio povećanje plate ako se s njim upusti u seksualne odnose kad god mu se prohte. Ona ga je odbila te na kraju dobila otkaz.

Zvezde filma čine Nikol Kidman, Margo Robi i Šraliz Teron a u domaće bioskope stiže 26. decembra. Šarliz Teron i Margo robi nominovane su za Zlatni globus za uloge u ovom ostvarenju.

Link ka trejleru:

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA