Par koji niko nije voleo u seriji "Prijatelji": Evo zašto su Džoi i Rejčel morali da budu zajedno

Fanovi "Prijatelja", šta mislite o ovoj romansi?

  • 4
prijatelji Met Leblank (Džoi) i Dženifer Aniston (Rejčel) / Printskrin: Youtube/Favorite videos

Dejvid Krejn, jedan od tvoraca serije “Prijatelji”, odgovorio je na pitanje koje je mučilo mnoge ljubitelje popularne serije iz devedesetih: Zašto su Rejčl i Džoi bili u vezi?

- Oduvek se znalo da će Rejčl završiti s Rosom. Ali mi svakako volimo vezu koju smo kreirali između Rejčl i Džoija, iako smo od početka znali da ona neće potrajati. No, to se dešava u životu, to je klasični prikaz kakva veza ne treba da bude. Hoću reći, čak i ako volite nekoga, ne mora da znači da ćete ostati s njim do kraja života - kazao je Krejn za Radiotimes.

via GIPHY

Publika je negodovala zbog novog ljubavnog para u seriji, a Krejn je objasnio da se kreativnom timu dopalo što su na taj način uspeli da prodube lik Džoija, kojeg su gledaoci navikli da gledaju kao samca koji često menja devojke.

- U svakom slučaju, od početka smo znali da Džoi i Rejčl ne mogu i ne treba da završe zajedno, za razliku od njihovih prijatelja Monike i Čendlera - rekao je Krejn.

via GIPHY

Ideja da Rejčl i Džoi budu par nije se dopala ni Metu Leblanku koji je tumačio lik Džoija Tribijanija. Smatrao ju je pogrešnom, iako je na početku snimanja serije gajio simpatije prema Dženifer Aniston koja je glumila Rejčel. Njih dvoje su tokom snimanja slavnog sitkoma razvili pravo prijateljstvo koje traje i danas.

Fanovi "Prijatelja", šta mislite o ovoj romansi?

(Telegraf.rs/Radiotimes)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Chodaaaraa

    16. decembar 2019 | 00:49

    Auuuu jeste dobra fora sa njih dvoje, ali iskreno mnogo su me nervirale tih par epizoda dok su zajedno. Ne znam zastoa l mi njih dvoje nikako ne leze zajedno. Evi i po stoti put kad gledam sve ponovo nije mi to to.

  • ..?..

    16. decembar 2019 | 03:59

    Meni su Rejčel i Džoi bili slađi par, nego Rejčel i Ros...

  • Strahinja

    16. decembar 2019 | 00:03

    Ali je Džoji ipak na kraju ostao sam, a to mi se nije sviđalo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA